Sosyal'deki Amacınız Nedir?

Mikail Fidan'ın yerini ben aldım, en kısa sürede açığı tamamlamayı düşünüyorum.
Şimdi, bi kere kuru kuruya devir teslim olmuyor Eski Fidan'ı banlaman gerekir otoriteni sağlamlaştırmak için. Bir Fidan'ın başka bir Fidan'ı banladığını göreceğim günü bekliyorum zaten kaç yıldır burada

İkincisi ise ; Bakınız bizler eskiler olarak uzun zamandır yaşıyoruz bu fidanlıkta Bu fidanlığa 2 Fidan gerçekten çok İnsanlar 2 Fidan'ı kaldırabilecek güce sahip değil Eski Fidan'ın budanması gerekiyor mutlak suretle ki yeni Fidan daha dallanıp budaklanabilsin, dal sayısı artsın ki aynı anda daha fazla meyve verebilip daha fazla kişiye ban atabilsin

Çok güldüm ya, bir insanın hoşuna gider mi birilerinin banlanması

Son düzenleme:
Mikail Fidan'ın yerini ben aldım, en kısa sürede açığı tamamlamayı düşünüyorum.
Her moderatörün bir ban atışı vardır, Mikail Fidan'ın kalbimizdeki yeri banlana.. affedersiniz doldurulamaz.

Benim Sosyal'de bir amacım yok aslında yeni şeyler öğrenmeyi sevdiğim ve donanıma ilgim olduğum için buradayım.

Şimdi bir düşününce burada bana en çok haz veren şeyin fanboylar arasındaki kavgaları ve bir şey bilmeyen insanların saçma savlarla kendi düşüncelerini savunma çabasını okumak olduğunu fark ettim.

Benim amacım binlerce mesaj ve beğeniye ulaşmak değil. Çünkü daha önce bunu başardım ve sil baştan, sıfırdan yeni bir hesapla başladım.
Amacım iyi vakit geçirmek ve eski dostlar ile ihtiyacı olanlara yardımda bulunmak, eleştirmek ve eleştirilmek. Bir çok bilgi sahibi olsam bile bildiğiniz üzere bu sektörde bilgi hiç bir zaman bitmez. Daha çok öğrenmek ve bildiklerimizi öğretmek güzel. İyi ki varsınız gençler.

Burası bir sosyal medya olmadığı için amacımız tanınıp takipçi kasmak falan değil Tanınmak dan ziyade bilmediklerimi öğrenip, bildiklerimi de insanlara doğru bir şekilde anlatmak için kullanıyorum Sosyali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…