Sosyal'deki Amacınız Nedir?

Amacım ban atmamak ama dayanamıyorum.

Insan nefsini feda etmek ile insan olur.

Amac olmamasi lazim zaten, sonucta Technopat en nihayetinde bir forum yani maas alan ya da bir ideali olan insanlar degiliz. (Internet ortaminda...)

Vakit öldürmek.

Eh biraz ben gibi düsünüyorsun.

Sosyal'i herkes için okunabilir hale getirmek

Ben her türlü okuyabiliyorum.

Mikail Fidan'ın yerini ben aldım, en kısa sürede açığı tamamlamayı düşünüyorum.

Martinik'in bir özlü sözü vardi ama alinirsiniz falan diye yazmiyorum, baska bir özlü söz ile devam "Asla aldatilmayiz sadece kendi kendimizi aldatiriz"

Ya böyle cok alinti yapinca banlanmam insallah.

Genellikle adneralin için buradayım. Sınırları zorlayarak ban yememeye çalışıyorum, adneralin tutkunlarına önerilir.

Maasimdan kesinti olmadigi sürece sorun yok. Asil soru ve sorun su olmali, ban ve banlanmak siteye ya da kullaniciya ne katiyor?
Şimdi konu açıyor yeni gelen, yardıma ihtiyacı var...

Ban! Neymiş efendim kuralları okumamış.

(Zaten benim de bilgisayarım bozulsa, konu açmadan önce hemen kuralları okurum... )

Sonra biz, bu durumun düzeltilmesi için konu açıyoruz...

Ban!

Technoban.

İnsanların sizden bahsediyor olması kesinlikle birşey bildiğiniz anlamına gelmez. Seda Sayan ne biliyor mesela ? Ama ülkede tanımayan yok ?

İnsanların sizden bahsetmiyor olması da kesinlikle birşey bilmediğiniz anlamına gelmez, tamamen taraflı ve kişisel bir yorum bu.

Devrimci adama da ban atılmaz şimdi, adamın hayat görüşüne ters davranıyorsunuz
Maasimdan kesinti olmadigi sürece sorun yok. Asil soru ve sorun su olmali, ban ve banlanmak siteye ya da kullaniciya ne katiyor?
Sizin yine iyi. Benim dükkanda kullandığım klavye bozuldu, noktalama işaretlerini basmıyor. Kopyala ve yapıştır yapmaktan imanım gevriyor. Yeni sipariş verdim, oda gelmedi daha.

İnsanların parasının karşılığını verecek ürünler almasını sağlamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…