Mizah ve eğlence bölümüne açılan konuların %99'u komik değil. A mı B mi diye açılan konularda doğru cevap A diyelim. 4 sayfa boyunca A, A, A... diye mesaj görürsünüz, sırf mesaj kasmak için yapıyorlar. Onun dışında Felsefe bölümüne açılan konulara kimse mantıklı cevap vermiyor, ''boş iş, nasıl düşünce bu?, ateist misin?'' gibi saçma cevaplar veriliyor. Adı üstünde ''Felsefe''. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Kötü ya da iyi bir şeyi araştırmadan birinden gören ve onun kesinlikle kötü ya da iyi olduğu kanısında olan kitle ve çözümün cevabının verilmesine rağmen aynı cevabı aynı şekilde sırayla yazan kitle forumun en büyük eksileri bence.
Ne kadar çok mesajım varsa o kadar bilgiliyimdir diye düşünen tipler türedi. İkinci olarak "Mizah ve Eğlence" konuları berbat, kapatılması gereken bir bölüm.
Eksiler: Konu dışının gidişi hiç hayra alamet değil. Çorabınızın rengi/ markası diye bir konu bile görmüştüm. Bu ve niceleri. Bazı üyeler, alıntı mesajdan ceza yemek. Başka hiç bir eksi görmüyorum.
Artıları: Sağlam, bilgili kitle. Eski has kitle, kurallar, samimi üyeler ve moderatörler.
Önceden öneri alırken öneriyi yapanın beğeni sayısı referans alınıyordu. Şimdi ise şahsen öneri yapanın toplam mesajına bakıyorum. Yani foruma yeni katılmış olup da pek çok beğeni toplayan konu hakkında bilgili biri gelse mesaj sayısı az olduğundan önyargılanır benim gözümde. Bu yüzden beğeni sayısının geri gelmesi konusunda katılıyorum size.