Sosyal'deki artı ve eksi düşünceleriniz

Artılar: Kurallar, aktiflik ve yöneticilerin egolu olmaması.

Eksiler: Mizah ve Eğlence kategorisi, profil mesajlarında bazen denk geldiğim saçma şeyler ve hafif bağımlılık yapması 😬

Eksileri: Kendinden farklı görüşe saygı yok hele ki siyasi konular da çok ileri gidiliyor.

Artıları: Çoğu kuralı yerinde buluyorum, sitenin tasarımı hoş.

Artılar: Özellikle teknik destek kısmını başarılı buluyorum. GNU/Linux bölümü eğlenceli.
Eksiler: Yok. Burayı seviyorum.

Artılar: Kaliteli insanlar var, teknik destek kısmı başarılı.
Eksiler: Her yerde olduğu gibi burada da toksit kitle var.

Eksi: Saçma sapan hahaha atanlar. İnsanı sinir ederler.

Artı: Kurallar ve ceza sistemi. Aslında bakarsan her ne kadar moderatörler fazla ban atsa da bu gerekli bir şey. Dışarıdan gelip sorununa çözüm arayan birisi 3-4 sayfa sonra saçma bir tartışmanın içerisinde bulabiliyor kendini.

Mod ekibi bazen konuları şak diye mesaj yazımına kapıyor. Bu beni aşırı sinir ediyor. Tartışma ortamı oluşabileceğinin herkes farkında, lakin tartışmayı öğrenmezsek, sinemize çekemezsek nasıl sağlıklı bir tartışma kültürü oluşturacağız?
Çok rapor geliyor. O raporlar ile uğraşmak yerine kilitleniyor. Ben de sizin gibi düşünüyordum fakat işin başına geçince öyle değilmiş maalesef. Ayrıca konu amacından da sapıyor genelde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı