- Makaleler
- 9
Seni anlayabilmek için beynimin korteksi acı çekiyor.
Akıllı tahtalar Technopat'a rahatça giriyor bu arada. 2-3 yıl önce denemiştik. Ama o konuda bir tuhaflık vardı.Okulda temizlikçi beni kilitledi telefonum yok akıllı tahta sadece Technopat'e giriyor.
Adama o kadar gaz verdim, epey laf ederek boşver başkalarının saçmalamalarını, bazı başlıklarda senlik bir şey olunca girersin en azından dedim. Mantıklı insan fikri değişen insandır dedim. Adamın senin gibiler hakkında dedikleri %100 doğru çıktı.Sosyal'i bırakıyorum dedikten 2 hafta sonra moderatörlerden daha aktif olanlar.![]()
Hocam o konu boşuna kilitlendi o zaman saatlerce sürmüştü. Çocuğa yazık olmuş.Akıllı tahtalar Technopat'a rahatça giriyor bu arada. 2-3 yıl önce denemiştik. Ama o konuda bir tuhaflık vardı.
Cidden fikir değiştirip dönenlere lafım yok, bazı üyeler sırf çevresinden ilgi göremediği ve tek kale alındığı yer burası olduğu için bırakınca arkasından ağlayacak üyeler olduğunu düşünüyor. Örnek olarak:Adama o kadar gaz verdim, epey laf ederek boşver başkalarının saçmalamalarını, bazı başlıklarda senlik bir şey olunca girersin en azından dedim. Mantıklı insan fikri değişen insandır dedim. Adamın senin gibiler hakkında dedikleri %100 doğru çıktı.
Bir insanın fikrini bir şekilde değiştirmesi (ki ben neden oldum) ne zamandan beri yalan oldu?
Normalde ben de gelmiyordum. Hatta ilk ayrıldığımda 9 ay gelmemiştim. Sonraki ayrılığım tamamen isyandı diyebilirim. Çok sinirlendiğim bir olay yaşayıp 3 ay bırakmıştım. Ama işte insanlara yardım etmek ve yardım almaktan geri duramıyorum.Cidden fikir değiştirip dönenlere lafım yok, bazı üyeler sırf çevresinden ilgi göremediği ve tek kale alındığı yer burası olduğu için bırakınca arkasından ağlayacak üyeler olduğunu düşünüyor. Örnek olarak:
Technopat'ı Gerçekten Bırakıyorum | Technopat Sosyal
Technopat'ı bırakmıyorum | Technopat Sosyal
Bu tip konular ilgi çekme çabasından başka bir şey olmuyor genelde, ilgi çekmek için olmayıp gerçekten bırakanlara veya cidden bırakıp geri dönenlere lafım yok fakat konuların geneli bu şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.