Sosyaldeki en büyük yalanlar

Seni anlayabilmek için beynimin korteksi acı çekiyor.

İşte yakalım seni bunu diyeceğini biliyordum, kesinlikle insansın.
1608202648044.png

Sosyal'i bırakıyorum dedikten 2 hafta sonra moderatörlerden daha aktif olanlar. 🤭
Adama o kadar gaz verdim, epey laf ederek boşver başkalarının saçmalamalarını, bazı başlıklarda senlik bir şey olunca girersin en azından dedim. Mantıklı insan fikri değişen insandır dedim. Adamın senin gibiler hakkında dedikleri %100 doğru çıktı.

Bir insanın fikrini bir şekilde değiştirmesi (ki ben neden oldum) ne zamandan beri yalan oldu? Yalanın ne olduğunu öğren önce.

Adama o kadar gaz verdim, epey laf ederek boşver başkalarının saçmalamalarını, bazı başlıklarda senlik bir şey olunca girersin en azından dedim. Mantıklı insan fikri değişen insandır dedim. Adamın senin gibiler hakkında dedikleri %100 doğru çıktı.

Bir insanın fikrini bir şekilde değiştirmesi (ki ben neden oldum) ne zamandan beri yalan oldu?
Cidden fikir değiştirip dönenlere lafım yok, bazı üyeler sırf çevresinden ilgi göremediği ve tek kale alındığı yer burası olduğu için bırakınca arkasından ağlayacak üyeler olduğunu düşünüyor. Örnek olarak:
Technopat'ı Gerçekten Bırakıyorum | Technopat Sosyal
Technopat'ı bırakmıyorum | Technopat Sosyal
Bu tip konular ilgi çekme çabasından başka bir şey olmuyor genelde, ilgi çekmek için olmayıp gerçekten bırakanlara veya cidden bırakıp geri dönenlere lafım yok fakat konuların geneli bu şekilde. Eğer bir kişi cidden forumu bırakıyorsa ister siz vesile olmaya çalışın ister başka birisi o kişi kimsenin isteğiyle geri dönmez. Örnek olarak: @Yener K. sevdiğimiz üyelerdendi bırakması üzücü oldu ama en azından ilgi çekeyim de 2 haftaya dönerim muhabbeti olmadı. Yalanın ne olduğunu öğren önce demenizi ise sizin gibi sakin ve saygılı bir üyeden beklemezdim, her insan gibi ben de yalanın ne olduğunu biliyorum içinizde şüphe olmasın 😊

Son düzenleme:
Cidden fikir değiştirip dönenlere lafım yok, bazı üyeler sırf çevresinden ilgi göremediği ve tek kale alındığı yer burası olduğu için bırakınca arkasından ağlayacak üyeler olduğunu düşünüyor. Örnek olarak:
Technopat'ı Gerçekten Bırakıyorum | Technopat Sosyal
Technopat'ı bırakmıyorum | Technopat Sosyal
Bu tip konular ilgi çekme çabasından başka bir şey olmuyor genelde, ilgi çekmek için olmayıp gerçekten bırakanlara veya cidden bırakıp geri dönenlere lafım yok fakat konuların geneli bu şekilde.
Normalde ben de gelmiyordum. Hatta ilk ayrıldığımda 9 ay gelmemiştim. Sonraki ayrılığım tamamen isyandı diyebilirim. Çok sinirlendiğim bir olay yaşayıp 3 ay bırakmıştım. Ama işte insanlara yardım etmek ve yardım almaktan geri duramıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı