Sosyal'deki En İyi Arkadaşınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Gabriella_35 Hocan siz Vatan Bilgisayar mevzusunu bilmiyorsunuz @Silinen üye ile aramizda o :D.
@BilgisayarKurdu Hocamizdab her zaman oldugu gibi bitirici ve mantikli bir aciklama gelmis tebrikler :).
Sormadiniz ama ben soyleyeyim, bana moderator ol deselerdi olmazdim :). Moderatorluk istemiyorum ben :).
O degil de dun sabah bsktigimda 21 bildirim vardi bugun 16. Demekki dun iyi ilgilenmemisim :).
 
@Murat5038 ve @BilgisayarKurdu her ne kadar arkadaş olmasak da kendilerini severim :) Murat hocam yalnız baya dobra bir adam, baya cool takılıyor :)

@SideWinder Banım vardı, genellikle siyasi konulardaki postlarını beğeniyordum ama yazamıyordum. Sonunda banım kalktı :) Siyasi görüş olarak ayrım yapmak istemem fakat İbrahim kardeşim benim için bir adım önde :) Belki denk gelmiştir önceki ismim Alperen Arslan'dı :)
 
Öncelikle diğer konumda attığın güzel mesajlar için hepinize teşekkür ediyorum. Bir de modluk falan muhabbetleri dönüyor, benim böyle bir isteğim yok, bu şekilde olmak daha rahat, moderatör olunursa sadece belli başlı görevler verilir, onları yaparsın ve yoğun bir mesai harcamış olursun, bu durumları yaşamak istemem açıkçası. Böyle bir amacım olmadı da hiçbir zaman, önemli olan yardımcı olmak ve güzel vakit geçirmek. Buranın ortamı güzel ve bilgiler öğrenme ve paylaşmak için takılmak en iyisi bana göre, şimdi konuya geleceksek, en sevdiğim kişilerin listesi kabarık epey, eskiden beri takipte olduğumuz için biraz uzun yazacağım mecburen. Sevdiğim ve beğendiğim kişileri aşağıda etiketleyeceğim.

@JaroxJamaica @Silinen üye @Because Im Batman @SypeR @apesh1t @Asım Demir @Barış Tolon @Frosa @Furkan Emir @CJack60 @BilgisayarKurdu @Berkant Ayhan Karabudak @Murat5038 @er36po @Neşeli Enginar @FantastikTürk @Yusuf Ensar Ertan @Adion @SideWinder @MF (Fiban) @brk35 @MrClutchh @Asya Ay @nightsniffer @Persistent
@Egehan Orçun @Furkan Yenen @Silinen üye @Ensar Karakaya @Silinen üye

Unuttuğum mutlaka kişiler vardır, kusura bakmasınlar.

NOT: Son olarakta ayrılma kararı almıştım geçici süreliğine, bunun belli başlı nedenleri var, bunun site ile ilgisi yok. Açıkçası hem kişisel nedenlerden, hem sitedeki bilgisiz ergenler insanın canını sıkıyor, bu konuda kimsenin yapabileceği bir şey yok zaten. Bir de misyonumu tamamladım diye düşünüyorum yaz yaz nereye kadar gibi düşüncede hakim. Vize haftası da yaklaşıyor.
 
Bu aralar Sosyal'e pek giresim gelmiyor @BERWAR arkadaşımızın söylediği nedenlerden dolayı özellikle sürekli aynı konuların açılması insanların bilgi sahibi olmadan yorum yapması çok canımı sıkıyor. Tüm Sosyal arkadaşımdır kimseyle problemim yok ama dediğim gibi yetkililerin aynı konuların açılmasına izin vermemesi lazım. Her gün RX 480 Vs GTX 1060 karşılaştırmalarını görmekten sıkıldım.
 
RX 480-GTX 1060 konusu açıldığında benim gibi artık yazmayın bence, bu muhabbetleri engelleyemeyiz maalesef, bazı kullanıcılar bilinç şekilde kavga çıkartmak ve ortalığı karıştırmak için açıyor, bazıları ise almadan önce tam olarak emin olmak için açıyor, bu konuların aynı olması bence çok kafaya takılacak bir durum değil, yazmazsın olur biter. En önemli sorun kendim açımdan bana göre bilgisiz ergenlerin abuk subuk konuşup ve hakaret edercesine attığı yorumlar insanın canını sıkan bir durum maalesef, bu durumu kimse de engelleyemez maalesef.
 
Son düzenleme:
Bilgisiz olmalarına bir şey demiyorum sonuçta bizde bu bilgilerle doğmadık ama hakaret etmelerine katlanamıyorum. Aynı konuları görmekte çok sıkıyor, adamın gerçekten yardıma ihtiyacı var ama onun yüzünden adamın konusu gözükmüyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı