Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Mart 2017 #191 Konu gene nereden nerelere gelmiş. @FantastikTürk bu forumda sadece Everest, Frisby ve envidyacıları sevmez
Konu gene nereden nerelere gelmiş. @FantastikTürk bu forumda sadece Everest, Frisby ve envidyacıları sevmez
E Eden Dust Ziyaretçi 27 Mart 2017 #192 @Brexit Soru işareti koyalım lütfen. @BeyzaTheHuntress Sıra sende. @Jira Abi gel de bir el LOL atalım ya? Sıkıldım.
@Brexit Soru işareti koyalım lütfen. @BeyzaTheHuntress Sıra sende. @Jira Abi gel de bir el LOL atalım ya? Sıkıldım.
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 27 Mart 2017 #193 Amede aşırı ısınıyor ben üzerinde sucuk pişiriyorum. Daha güzle oluyor güzel alaşım kokusu ile.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.132 Makaleler 7 Çözümler 23 27 Mart 2017 #194 @Brexit Aklima getirdigin icin sagol en onemli 3 maddeyi yazayim : Ekran ksrtindan anlamayip bite bakanlar : "Ama bunun biti daha fazla bu citiix binseksenden daha guclu." Ekran kartinda cekirdek hizina bakanlar : "Bunu cigoherzi fazla bu daha iyi." Islemciden anlamayanlarin klasigi : "Efix dokusbinbesyusdoksan 4 nokta 7 ciguli ve 8 cigdemli iyediden daha iyi bu." K islemciye H110 koyanlar : "Anakart fepeseye etki etmiyor." Guc tuketiminden anlamayanlar : "1000 vatt buna yeter mi?" Yeni nesil ekran ksrti dururken eskisine bakanlar : "Reyedi al keyfine bak." GTA 5 acar mi diye sistemini yazmadan soranlar : "Abe bu i3 ve 1 ciguli ekran karti geyta5 acar mi?"
@Brexit Aklima getirdigin icin sagol en onemli 3 maddeyi yazayim : Ekran ksrtindan anlamayip bite bakanlar : "Ama bunun biti daha fazla bu citiix binseksenden daha guclu." Ekran kartinda cekirdek hizina bakanlar : "Bunu cigoherzi fazla bu daha iyi." Islemciden anlamayanlarin klasigi : "Efix dokusbinbesyusdoksan 4 nokta 7 ciguli ve 8 cigdemli iyediden daha iyi bu." K islemciye H110 koyanlar : "Anakart fepeseye etki etmiyor." Guc tuketiminden anlamayanlar : "1000 vatt buna yeter mi?" Yeni nesil ekran ksrti dururken eskisine bakanlar : "Reyedi al keyfine bak." GTA 5 acar mi diye sistemini yazmadan soranlar : "Abe bu i3 ve 1 ciguli ekran karti geyta5 acar mi?"
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 27 Mart 2017 #195 Ya gerçekse de soru işareti gerektirmiyor benim bildiğim kadarı ile. Dedemin branşı Türkçe olsa da.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Mart 2017 #196 Brexit dedi: Amede aşırı ısınıyor ben üzerinde sucuk pişiriyorum. Daha güzle oluyor güzel alaşım kokusu ile. Genişletmek için tıkla... Ben eski AMD işlemcim de soğuyan çayımı ısıtıyordum.
Brexit dedi: Amede aşırı ısınıyor ben üzerinde sucuk pişiriyorum. Daha güzle oluyor güzel alaşım kokusu ile. Genişletmek için tıkla... Ben eski AMD işlemcim de soğuyan çayımı ısıtıyordum.
E Eden Dust Ziyaretçi 27 Mart 2017 #197 @FantastikTürk Yarın şunları arkadaşa göstereyim gülmekten yıkılsın. Eline sağlık.
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 27 Mart 2017 #198 Silinen üye dedi: @Brexit Soru işareti koyalım lütfen. @BeyzaTheHuntress Sıra sende. @Jira Abi gel de bir el LOL atalım ya? Sıkıldım. Genişletmek için tıkla... Ne bende anlamadım.
Silinen üye dedi: @Brexit Soru işareti koyalım lütfen. @BeyzaTheHuntress Sıra sende. @Jira Abi gel de bir el LOL atalım ya? Sıkıldım. Genişletmek için tıkla... Ne bende anlamadım.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.132 Makaleler 7 Çözümler 23 27 Mart 2017 #199 Ne demek ? Guzel oldu icimdekileri kustum . Burayi favorilere ekliyorum baktikca gulecem .
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 27 Mart 2017 #200 Citiks 295 en iyisi 896 Bit hem de.