Sosyal'deki En Sevmediğiniz Kişiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En sevmedigim laflar :
  1. Ryzene laf bulamayinca : "Amede trafo beyler Intel alin."
  2. AMD fanlarindan gelen soz : "Arix dortyusseksen cefe yapacam."
  3. Nvidia fanlarindan klasik : " Amede ne invidya bir numara."
  4. Fanboy oldugu halde itiraz edenler : "Iki firmada babamin oglu degil."
  5. Aslinda ayni konuyu acan ama caktirmamaya calisan zeki uyeler : "Anladim arix drtyusseksen ve geteix binatmis konusu cok acildi ama bu modeller arasinda kaldim.
  6. RX 470 marka onerisi konusuna cevap yazan bilgisiz arkadas "Ekrsn karti olarak Amede veya Emesay al."
  7. Yuzlerce ayni konudan olmasina ragmen acan kisi : "Rayzen mi intel mi?"
  8. Illa Nvidia alacam diye eski nesil kart onerenler : "Amede alma invidiya al tak citiix dokusyusyetmisi."
  9. Konuya sistem ozellikelrini belirtmeden girenler : "Beyler oyunda dusuk fepese aliyorum niye?"
Daha var ama aklima gelmiyor.
Beylee payalsalim cogaltalim forumda boyle sacmaliklar olmasin :D.

Geldikce yazayim :
  1. Everest ve Frisby'ci 7-15 yas donanimdan anlamayan cocuklar : "Beyler bir Everest veya frisbiy argibili maus onerin."
  2. Youtube'de videolarin altina gereksizce yazan bilgisiz insan : "Amede alma amede, invidia efso efso."
  3. Facebook donanim gruplarinda paylasim yapan can sıkan cocuk : "Kasayi firisbiy al, guc kaynagini everest al, ekran kartini citiix al canavar."
  4. Foruma katilmis bakkallar (!) : "Al bi gete 630 4 ciguli, 4 ka 60 fepese."

@Brexit Sen ne istersin? :)
Translate'a yazmış yeniçeri olarak çıkmış, evet doğru. :) Favori askerlerim onlar. :)

Geldikce yazayim :
  1. Everest ve Frisby'ci 7-15 yas donanimdan anlamayan cocuklar : "Beyler bir Everest veya frisbiy argibili maus onerin."
  2. Youtube'de videolarin altina gereksizce yazan bilgisiz insan : "Amede alma amede, invidia efso efso."
  3. Facebook donanim gruplarinda paylasim yapan can sıkan cocuk : "Kasayi firisbiy al, guc kaynagini everest al, ekran kartini citiix al canavar."
  4. Foruma katilmis bakkallar (!) : "Al bi gete 630 4 ciguli, 4 ka 60 fepese."
5. "Pentiyum ge 3258 i5 4590 dan daha iyi, bi overlok çekiyosun mis."

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı