U.Altun
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba arkadaşlar Technopat'ı 2017'den beri takip ederim çok aktif olarak olmasa da. Son zamanlarda aktif oldum. Çok değişmiş, kendini filozof, gerçekten bilgi sahibi zanneden arkadaşlar ne yazık ki çoğalmış. Konulara yazılan cevaplar genellikle konuyla alakası olmayan veya konu sahibinin isteği dışında önerilerde bulunan farklı yanıtlarla dolu sırf cevap vermek için cevap verenler var. Örneğin 100 TL'lik herhangi bir ürün için tavsiye isteyen kişiye verilen cevap; üzerine 100TL daha koy bunu al demeleri veya X markası hoşuma gitti kullanılır mı diye yardım bekleyen birine verilen cevap yok o marka şöyle o marka böyle. Her kişinin maddi durumları aynı veya yüksek değil bunu hiç kafalarına yazmıyorlar. Hazır cevabı ezberlemişler gibi her yerde bunu kullanıyorlar. Bu da markayı araştırmadan veya internet ortamında görüp de canlı olarak denemeyen, farkı bir yerde olumsuz/olumlu yorumu görüp de o konuya cevap olarak bunu iletmesi. Markaları gereksiz yere kötülemeleri. Bunların takibinin yapılması gerekli moderatör arkadaşlar tarafından. Ben o kadar raporlama yaptım ama gönderilen raporlara ne cevap veriliyor ne de o raporu tabiri caizse ' takmıyorlar '.
Elbette gerçekten kötü ürünler veya kullanılmaması gereken ürünler eşyalar var. Bunlara lafım yok. Ama bunun her şeye yansıtılması biraz garibime gidiyor. Herkes kendini diğerlerinden farklı görmeleri, üstün görmeleri çok garip. Umarım düzelir.
İyi forumlar.
Elbette gerçekten kötü ürünler veya kullanılmaması gereken ürünler eşyalar var. Bunlara lafım yok. Ama bunun her şeye yansıtılması biraz garibime gidiyor. Herkes kendini diğerlerinden farklı görmeleri, üstün görmeleri çok garip. Umarım düzelir.
İyi forumlar.
Son düzenleyen: Moderatör: