Forumun kalitesi her geçen gün düşüyor

Eski eskide kaldı. Yazıyı mahvedenleri tabii ki de savunmuyorum da bir nokta koymadı diye millet banlanacak olursa forumda adam kalmaz. Milletin hevesi kaçar, gördüğüm kadarıyla da sürekli aynı hatayı yapanlara ceza veriliyor.
 
A6484856-4CE3-44EA-8EFF-C03C3F35A7F0.jpeg


Bir örnek. @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE
 
Yabanci karakter konusuna katilmiyorum. Ornek olarak ben aliskin oldugum icin boyle kullaniyorum ve bu zaten forumda uzun bir zamandir serbest.

Noktalama isaretleri ve yazim kurallari hakkinda ise cok hakli oldugunuzu dusunuyorum. Gunde yaklasik 20'den fazla rapor atiyorum yazim yanlislari yuzunden. Bazilari mesaji okunmaz hale bile getirebiliyor.

Gereksiz konularin onaylanmamasini, cezalarin cok daha ust seviyeye tasinmasinin uygun olacagini umuyor, iyi sosyaller diliyorum.
 
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Eskisi kadar denetlenmesiğinden bahsediyorum dostum. Basit yazım yazım hataları yüzünden kaç gün ceza alıyordum eskinden.

Ben ilk başladığımda bağlaç birleşik yazmaktan dolayı ceza yiyordum şimdi yeni kayıt olanların çoğu bütün harfleri küçük yazıp hiç bir noktalama işareti koymuyor ve raporlamadığım halde ceza almıyor.

"Düzelt" tuşunu kullanmak bu kadar zor olmamalı.
 
Son düzenleme:
Senin mi kaliten düşüyor? Boş ver. Sen sadece forumu kullanmana bak. Forumun kalitesinin düşmesinin sana bir zararı yok. Ben bu düşünceyi kendime ilke edindiğimden beri asalakları umursamıyorum. Denk gelirsem raporlayıp geçiyorum, uyarı yemezse de pek umurumda değil.
 
@BerkayZ87 Benim kalitem düşmese bile bazı mesajlar cidden okunmuyor. @Callisto1232 'de dediği gibi. Yabancı karakterin serbest hale geldiğini bilmiyordum, evet o en azından bu kadar rahatsız etmiyor. Ama yine de olmamasını tercih ederdim ben.

Ama bence daha büyük sorun saçma konuların artması (en yukarıda örnek verdiğim gibi) İnsanlarla düzgünce sohbet edilecek, yardım edilecek veyahut yeni şeyler öğrenilebilecek konuşar böyle konular yüzünden çoğu kez kimse görmeden, dikkat çekmeden kaynıyor arada.
 

Geri
Yukarı