Arkadaşlar Sosyal'de çok kez karşılaştığım ve rahatsız olduğum bir konudan bahsedeceğim. Başlıkta da gördüğünüz gibi konularda birçok yazım yanlışı olduğunu fark ediyorum. Her gördüğümde raporluyorum fakat 60 saniye kuralına takılıyorum. Bu sürenin kısaltılması ya da daha ağır yaptırımlar uygulanması hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim.
Tek bir raporla bütün konunun incelenmesini rica edebileceğiniz söyleniyor ama ben 60 saniye içerisinde 4-5 farklı konu okuyorum zaten. Sürenin her halükarda azaltılması lazım.
Raporlarıma hiç geri dönüş yapılmadı, ve bu durum beni raporlamaya teşvik etmiyor çünkü raporlarıma bir geri dönüş olmayınca boşu boşuna raporluyormuş gibi hissediyorum. Ha doğru 1 tanesine geri dönüş yapılmıştı. Kendi konumu raporlamıştım.
Mesaj ya da rapor spamlayacak adam zaten yine spamlar. Bence süreyi düşürmeleri gerek.
Öncelikle bir öğrenciyim, 60 saniyenin çok fazla olduğunu belirttim. Hata yapan kişilere bildirim gönderilirse çok daha iyi olur. (Fikirlerini belirten arkadaşlara teşekkür ediyorum. )
Öncelikle bir öğrenciyim, 60 saniyenin çok fazla olduğunu belirttim. Hata yapan kişilere bildirim gönderilirse çok daha iyi olur. (Fikirlerini belirten arkadaşlara teşekkür ediyorum. )