Sosyal'deki yazım yanlışları

Taha24

Decapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul, Pendik
Daha fazla  
Arkadaşlar Sosyal'de çok kez karşılaştığım ve rahatsız olduğum bir konudan bahsedeceğim. Başlıkta da gördüğünüz gibi konularda birçok yazım yanlışı olduğunu fark ediyorum. Her gördüğümde raporluyorum fakat 60 saniye kuralına takılıyorum. Bu sürenin kısaltılması ya da daha ağır yaptırımlar uygulanması hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim.

Daha ağır yaptırımlar yerine hata sahibine sık sık mesajınız düzenlendi nedeni yazan bildirimler gönderilirse güzel olur.

Daha ağır yaptırımlar yerine hata sahibine sık sık mesajınız düzenlendi nedeni yazan bildirimler gönderilirse güzel olur.
Nasılsa düzenleniyor diye düşünüp hiç dikkat etmez. Bu da modlara çok daha iş demektir.

Raporlarıma hiç geri dönüş yapılmadı, ve bu durum beni raporlamaya teşvik etmiyor çünkü raporlarıma bir geri dönüş olmayınca boşu boşuna raporluyormuş gibi hissediyorum. Ha doğru 1 tanesine geri dönüş yapılmıştı. Kendi konumu raporlamıştım.
Mesaj ya da rapor spamlayacak adam zaten yine spamlar. Bence süreyi düşürmeleri gerek.

Türkçe öğretmenisiniz sanırım. İnsanları uyarmak, cezalandırmaktan daha iyi bir seçenek.
Öncelikle bir öğrenciyim, 60 saniyenin çok fazla olduğunu belirttim. Hata yapan kişilere bildirim gönderilirse çok daha iyi olur. (Fikirlerini belirten arkadaşlara teşekkür ediyorum. :) )

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı