Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 7 Ocak 2018 #1 Sosyal'e kısa zamanda ''geçerli zamana ait video URL'si'' hizmetinin gelmesini talep ederiz. Link koyduğumuzda baştan başlıyor, video.
Sosyal'e kısa zamanda ''geçerli zamana ait video URL'si'' hizmetinin gelmesini talep ederiz. Link koyduğumuzda baştan başlıyor, video.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 7 Ocak 2018 #2 El ile yazabiliriz şimdilik. 0:56 açın beyler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
El ile yazabiliriz şimdilik. 0:56 açın beyler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 7 Ocak 2018 #3 0:56'da ne olmuş diye açıp merak ettim işe yarıyor demek
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 7 Ocak 2018 #4 Handsome Reis dedi: 0:56 açın beyler. Genişletmek için tıkla... Periscope'ta ***e aç der gibi. Modern yüzyılda insanlar sabırsızdır ve böyle talimatlara uymayabilirler. O yüzden bir şeyi en hazır haliyle sunmak daha akıllıca.
Handsome Reis dedi: 0:56 açın beyler. Genişletmek için tıkla... Periscope'ta ***e aç der gibi. Modern yüzyılda insanlar sabırsızdır ve böyle talimatlara uymayabilirler. O yüzden bir şeyi en hazır haliyle sunmak daha akıllıca.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 8 Ocak 2018 #5 Normal bir videoyu böyle açmak mümkün mü?Mesela twich link atacağım ben direk 7:25 başlasın istiyorum.
Normal bir videoyu böyle açmak mümkün mü?Mesela twich link atacağım ben direk 7:25 başlasın istiyorum.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 8 Ocak 2018 #6 Twitch'te durum nedir, bir bilgim yok, kullanmıyorum. Fakat Discord'ta çalışıyor.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 8 Ocak 2018 #7 LeViAcKeRMaN dedi: Normal bir videoyu böyle açmak mümkün mü?Mesela twich link atacağım ben direk 7:25 başlasın istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yayıncıya bağış atıp linkin açılmasını istiyorsan dene ama yazmışken yanına kendin de yaz açılmazsa en azından oradan bakar. Denersen sonuçları yazar mısın?
LeViAcKeRMaN dedi: Normal bir videoyu böyle açmak mümkün mü?Mesela twich link atacağım ben direk 7:25 başlasın istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yayıncıya bağış atıp linkin açılmasını istiyorsan dene ama yazmışken yanına kendin de yaz açılmazsa en azından oradan bakar. Denersen sonuçları yazar mısın?