Sosyal'den önce kullandığınız forum neydi?

Zaten forumun çoğunluğu 1 soru sorup bırakamayarak geliyor hep. Bir kere de sırf buralı olmak için gelen de yok ki anasını satayım. Xd.

Hocam hakikaten öyle. Bilgisayarımı almıştım DP kablosu ne bilmediğim için bilgisayar çalışmadı. O ve bilgisayar konuları hakkında soru sormaya geldik :D.

WMAracı forumunu kullanıyordum. Sonra 4-5 yıl ara verdim. Geri döndüğümde de buradan devam ettim.

Ban yedikten sonra burada kalmaya devam ettim. Zaten forumlarla tanışmanın sebebi bir sorun veya konuyu ararken siteyi bulmak. Sonra o siteyi tartınca ve bir soru sormak için mecburi üye olunca başlıyorsun bir yerden. Ben bir sürü forum siteler de üye oldum. Bundan önce en çok CEB.IM ile takılıyordum. Telefonla ilgili de üye olmuştum DH'e, ama çok aktif değildim. Buraya da yine aynı şekil araştırarak konuları buldum ve ban yeme şerefine takılı kaldım:) Eve ne zaman netim olunca daha çok internet aleminde takılı kaldım diyebilirim. Eve internet gelmeden önce, internet kafelerde Metin 2, Wolfteam ve CS gibi oyunlar için takılırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı