Soru işareti getirin adam konu açıyor Telefon Önerisi diye. Tek dediği F/P. Bütçen ne? Ne istiyon? Sevdiğin veya sevmediğin marka var mı? Pil mi Kamera mı Performans mı istiyorsun? Sadece telefon önerin yazmışlar markalar zaten her gün 20 tane model çıkarıyor ne önerelim? Soru işareti gelince en azından dediğini anlamadım tarzında bir şey olabilir.
Arkadaşlar, gördüğüm üzere çoğu kimse gönderdiğim ilk mesajı okumamış. Sadece başlığı okuyup yorum yapmış. İlk gönderimi cümle cümle açıklayarak tekrar yazayım. Yanlış anlaşılmak istemiyorum.
Merhaba arkadaşlar. (Selamlama cümlesi)
Son günlerde çok kişiler buraya özellik önerisinde bulunuyor. (Herkesin buraya bir şeyler önerdiğini belirtmişim.)
Ben de naçizane öneride bulunmak istiyorum. (Ben de öneride bulunmak istediğimi belirtmişim.)
Birisini aşağılamak için farklı atraksiyona gerek yok neticesine katlanmak şartıyla her türlü aşağılama amaçlı kullanılacak yöntemler fazlasıyla var. Moderatörlerle sınırlı olması kısmı ise tam fecaat olmuş. Moderatörün görevleri arasında üyeleri aşağılamak yoktur.