Çözüldü Sosyal'e girerken reCaptha testi istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
22
Daha fazla  
Sabahtan beri bu hata çoğaldı. Aynı hata neredeyse tüm Cloudflare ve XenForo kullanan sitelerde öyle. Technopat'ta düne kadar bu sorun yoktu, bu günden başladı saçmalamaya.

1616058260605.png

Bisiklet ve tekne seçmekten her yan bisiklet oldu.

• VPN kapalı.
  • DNS kullanmıyorum.
  • Tüm tarayıcı ve işletim sistemlerinde böyle.
Sorun site kaynaklı mı ya da nasıl çözerim ben bunu?

Çözüm
Sorun IP adresinizde gibi:

• Tehdit Puanı -> CloudFlare, "davranış" badscore'una (cf.threat_score) göre bir IP'ye bir puan atar.
Güvenlik seviyesi ayarımız yüksek olduğundan ve IP adresinizin tehdit skoru da yüksek olduğundan filtreye takılıyorsunuz. Güvenlik seviyemizi bir kademe aşağıya çekiyorum.
Recep abi challenge yemek ne demek? Ne anlama geliyor anlamında.
Meydan okuma. Cloudflare, siteye giren kişinin zararlı olduğunu düşündüğünde onun insan olup olmadığını anlamak için karşısına bir bulmaca çıkartarak meydan okuyor.
Sabahtan beri bu hata çoğaldı. Aynı hata neredeyse tüm Cloudflare ve XenForo kullanan sitelerde öyle. Technopat'ta düne kadar bu sorun yoktu, bu günden başladı saçmalamaya.

Eki Görüntüle 928204

• VPN kapalı.
  • DNS kullanmıyorum.
Modemi kapatıp açmayı dene.
Bu arada tema güzelmiş, link atarsan sevinirim :D.

Artı -1 Eksi
Yurtdışında mı yaşıyorsunuz? Ben yaşamıyorum, Technopat'ta denemedim ama Yamdex ile girince Vatan PC de dahil böyle bir sorunla karşılaıyorum.

Eki Görüntüle 928204

• VPN kapalı.
  • DNS kullanmıyorum.
Bende de bir aralar sürekli bu hatayı veriyordu, neden acaba.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı