Isabelle Hectopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 614 Yer CRM 8 Ekim 2020 #1 Önceden var olduğunu biliyorum fakat kaldırılma sebebini bilmiyorum. Neden kaldırıldı? Bence gayet güzel bir özellik.
Önceden var olduğunu biliyorum fakat kaldırılma sebebini bilmiyorum. Neden kaldırıldı? Bence gayet güzel bir özellik.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 8 Ekim 2020 #2 Birçok kez gündeme geldi ama gelmeyecek. Özelden yardım burada en istenmeyen olaylar. Bencillere yer olmadığı için de PM özelliği gelmeyecek. PM mesaj özelliği değil mi? Kısaltma genelde öyle kullanılıyor ama başka bir şey için de kullanılıyor olabilir...
Birçok kez gündeme geldi ama gelmeyecek. Özelden yardım burada en istenmeyen olaylar. Bencillere yer olmadığı için de PM özelliği gelmeyecek. PM mesaj özelliği değil mi? Kısaltma genelde öyle kullanılıyor ama başka bir şey için de kullanılıyor olabilir...
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.691 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 8 Ekim 2020 #3 enes.wtp dedi: Birçok kez gündeme geldi ama gelmeyecek. Özelden yardım burada en istenmeyen olaylar. Bencillere yer olmadığı için de PM özelliği gelmeyecek. Genişletmek için tıkla... GIF profil fotoğrafı gelecek mi?
enes.wtp dedi: Birçok kez gündeme geldi ama gelmeyecek. Özelden yardım burada en istenmeyen olaylar. Bencillere yer olmadığı için de PM özelliği gelmeyecek. Genişletmek için tıkla... GIF profil fotoğrafı gelecek mi?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.473 Çözümler 775 8 Ekim 2020 #4 Sanmiyorum. Sebebini de Recep Baltas aciklamis zaten. Forumda üyeye özel mesaj gönderme yok mu? Merhaba değerli arkadaşlar, Forumda üyeye özel mesaj göndermek yok mu? www.technopat.net
Sanmiyorum. Sebebini de Recep Baltas aciklamis zaten. Forumda üyeye özel mesaj gönderme yok mu? Merhaba değerli arkadaşlar, Forumda üyeye özel mesaj göndermek yok mu? www.technopat.net