Gerçekten de yapıyor. Yazın 50 mesaj civarındaydım, internet paketim çok hızlı bittiğinden köydeyken az internet harcadığı için bir aylığına buraya ağırlık vermeye başladım. Sonra dönünce de devam ettim. Bu arada bu mesaj 1000. mesajım .
Dostlarım, geçtiğimiz günde bir mesaj bıraktım bırakıyorum diye. Ama sürekli içimde geri gelme isteği oluşuyor. Ne yaparsam forum bağımlılığımı azaltabilirim? Her konuya mesaj yazmasam da her konuya girip bakıyorum. Bu durumu nasıl çözeceğim?
Hesabından çıkış yap ve oynamak istediğin oyuna gir. Kendine yeni uğraşlar bul. Sosyale canın çok mu girmek istedi. O zaman hesabından çıkış yaptığın için ziyaretçi olarak gir. Ziyaretçi ile dolaş 10-15 dakika sonra tekrar oyun oyna.
Gerçekten de yapıyor. Yazın 50 mesaj civarındaydım, internet paketim çok hızlı bittiğinden köydeyken az internet harcadığı için buraya ağırlık vermeye başladım. Sonra dönünce de devam ettim. Bu arada bu mesaj 1000. mesajım .
Hesabından çıkış yap ve oynamak istediğin oyuna gir. Kendine yeni uğraşlar bul. Sosyale canın çok mu girmek istedi. O zaman hesabından çıkış yaptığın için ziyaretçi olarak gir. Ziyaretçi ile dolaş 10-15 dakika sonra tekrar oyun oyna.
Gerçekten de yapıyor. Yazın 50 mesaj civarındaydım, internet paketim çok hızlı bittiğinden köydeyken az internet harcadığı için buraya ağırlık vermeye başladım. Sonra dönünce de devam ettim. Bu arada bu mesaj 1000. mesajım .