Sosyal'in bağımlılık yapması

Gerçekten de yapıyor. Yazın 50 mesaj civarındaydım, internet paketim çok hızlı bittiğinden köydeyken az internet harcadığı için bir aylığına buraya ağırlık vermeye başladım. Sonra dönünce de devam ettim. Bu arada bu mesaj 1000. mesajım :D.

edit: 999'da kaldı, 1000 olmuyor :D.

Dostlarım, geçtiğimiz günde bir mesaj bıraktım bırakıyorum diye. Ama sürekli içimde geri gelme isteği oluşuyor. Ne yaparsam forum bağımlılığımı azaltabilirim? Her konuya mesaj yazmasam da her konuya girip bakıyorum. Bu durumu nasıl çözeceğim?
Hesabından çıkış yap ve oynamak istediğin oyuna gir. Kendine yeni uğraşlar bul. Sosyale canın çok mu girmek istedi. O zaman hesabından çıkış yaptığın için ziyaretçi olarak gir. Ziyaretçi ile dolaş 10-15 dakika sonra tekrar oyun oyna.

Gerçekten de yapıyor. Yazın 50 mesaj civarındaydım, internet paketim çok hızlı bittiğinden köydeyken az internet harcadığı için buraya ağırlık vermeye başladım. Sonra dönünce de devam ettim. Bu arada bu mesaj 1000. mesajım :D.
Konu dışındaki mesajlar sayılmıyor :D
Hesabından çıkış yap ve oynamak istediğin oyuna gir. Kendine yeni uğraşlar bul. Sosyale canın çok mu girmek istedi. O zaman hesabından çıkış yaptığın için ziyaretçi olarak gir. Ziyaretçi ile dolaş 10-15 dakika sonra tekrar oyun oyna.
Hocam oyunlardan bile daha fazla zevk veriyor.

Hocam dışarı çıkamıyorum karantinadayım.
Ayrıyeten ileride bu bağlılığın rasyonelleşmeye başlar diye düşünüyorum, çok da takıntı haline getirme. Biraz uzak kal, sonra alışırsın.
Anladım.

Biraz uzak kal sonra alışırsın diye düşünüyorum. Geçmişte sürekli aktif olup, şimdi en fazla 10 dakika giren bir sürü üye var. Alışırsın sen de.

Hesabın yılına bakmayın 1 senede 4200mesaj kastım.
Hatta ne 1 senedi Ağustostan beri.
Bu bağımlılık cidden var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı