Sosyalin Sıkıntıları
Sosyal diyorum çünkü Technopat veya Forum dememe bile izin yok, direkt başlık editleniyor ve konu içeriği vesaire dağılıyor. Ne alaka diyeceksiniz; sadece onu değil, eğer tek hata var ise bütün başlık içeriğine karışılabiliyor çoğu zaman. Aşağıya örneğini bırakıyorum.
Sizce aşağıdaki kask tasarım anlamında güzel mi? Şahsen güzel geldi diye bundan sipariş ettim fakat sizin de yorumlarınızı bekliyorum. https://www.hepsiburada.com/ls2-rapd-crypt-mat-siyah-kask--p-HBCV00000215L0?magaza=DEM%C4%B0RATLILAR%20MOTOR
Şekil A'da da görünebildiği üzere konu adı "Siyah kask nasıl görünüyor?" veya linke gitmeye üşenenler için "siyah-kask-nasil-goeruenueyor.". Peki ben ne olarak açtım? "Kask güzel mi ve çakar hakkında sorular". Eğer ayrı ayrı "Kask güzel duruyor mu" ve "Çakar hakkındaki sorularım" diye açsaydım kategori spamlamaktan yine ceza yerdim. Örnekteki konuyu açtığım hafta orada 6 veya 7 konum vardı ve arada boşluk olarak hiç konu girmemişti. Neyse, küçük detay, konuyu mahvetti ama olsun geçelim.