Sosyal'in sıkıntıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu hakkinda bir cezam var, mavi ekran bolumunde format nasil atabilirim sorusuna cevap verdim diye yedik. Bunu da dikkate alalim.
Ne alaka?

3 banınız var; sadece 1 tanesi imla hatası. O da soru cümlesinin yanlış yazımı. Nerede virgül yüzünden atılan ban?

Hocam, ayrı konu açtım diye ceza yedim. Neden bahsediyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
2019 kayıtlısınız ama çok bilgili gibi değilsiniz hocam, bilginizi gözden geçirin. Onay aşamasındaki konular düzenlenemez. Konu BB kod düzenlemesi moduna geçirilip çıkarılınca spoyler düzeni dağılır.
Konuda bana bu kadar saldırdığınıza göre okuma yazmanız olduğunu düşünüyorum. 5. veya 6. belirtişim olacak o yüzden hiç uğraşmıyorum. Nasıl olsa anlattığımız laflar havada kalıyor.

Artık şahsen bende haksızlıkları takmaz oldum. Ne haksızlıklar yaşadım ben bu forumda. Bir keresinde herkes başka forumlar paylaşıyordu. Hiçbir şey denmiyordu. Ben paylaştığım için ban yemiştim. Sonrasında Hakkımı azda olsa bulmuştum.

Bir de soru sormamama rağmen Discord adresi attığım için ban yedim. Burada biraz haklılık payları olabilir ancak yine de bu kuralı her zaman saçma bulmuşumdur.

Eskiden bende burayı takardım ama şimdi önemsemiyorum. Size önerim sizde fazla önemsemeyin.

Ne alaka?

3 banınız var; sadece 1 tanesi imla hatası. O da soru cümlesinin yanlış yazımı. Nerede virgül yüzünden atılan ban?
Yanlış hatırlamış olabilirim ama sonuç olarak yine imla hatasından atıldı ceza. Ban dediğiniz şey sonuncu aldığım ceza sayılır bunlar sonuncu gibi direkt kısıtlamıyor hocam bilirsiniz.

Hocam ben de en son saçma bir şekilde "konuyla ilgisi olmayan içerik" adı altında ceza yemiştim. Oysaki direkt konuyla alakalıydı başlığı.
Alakalı değildi, yalan atmayı bırakın bi zahmet. Hep aynı palavralar. Sosyal kurallarını okuma zahmetinde bile bulunmuyorsun.

Kural 14. Konu başlığı konu içeriğinin özeti niteliğinde olmalıdır.

Bahsi geçen konunuz; A8-7410 sistemle kasmadan Outlast 2 oynanır mı?

Sizin başlığınız ise söyleydi; "Bu sistemle kasmadan Outlast 2 oynayabilir miyim?"

Başlıklarda "bu, şu" gibi bilinmezlik içeren kelimeler olamaz.

Ardından moderatör ekibine geri bildirim attığımda kaale alınmadım.
Kaale alınmadıysanız uyarınız %99 doğrudur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…