Sosyal'in sıkıntıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu hakkinda bir cezam var, mavi ekran bolumunde format nasil atabilirim sorusuna cevap verdim diye yedik. :) Bunu da dikkate alalim.
Ne alaka?

Hocam arada kaynamış mesaj fark edemedim kusura bakmayın. Sosyalde virgülden ceza yedikten sonra insan art arda konu açmaya korkar hale geldi belli olmuyor çünkü nereden ceza geleceği bazen. Konu zaten çözülmüştü, gerekirse silinedebilir fark etmez. Diğer hususları cevaplayabilirsiniz evet ama ben yine gördüklerimi belirtiyorum. Kolay gelsin.
3 banınız var; sadece 1 tanesi imla hatası. O da soru cümlesinin yanlış yazımı. Nerede virgül yüzünden atılan ban?

Böyle bir şey yok. Her konu için ayrı konu açılması daha doğru. Kimse sorularını farklı kategoride açtığı için ban yemiyor. Aksine, aynı konuda farklı sorular sormak ban sebebi.

O konu da ayrılsa iyi olurmuş, ilgileniyorum.
Hallettim, rapor atsanız yine hallederdik.

Bunun dışında, diğer hususları daha önce birçok kez cevapladık...

Hocam, ayrı konu açtım diye ceza yedim. Neden bahsediyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu yayınlandıktan kısa bir süre sonra girdim sayfaya ve direkt gözüme çarpan şey 8 tane "Sürprizbozan" başlığı oldu ki 4 farklı başlık ismi ve her birinden 2 tane olmak üzere toplam 8 taneydi. Üsttekini açınca başlık ismi ve alttakini açınca da sizin anlatmaya çalıştığınız dertleriniz çıkıyordu. Keşke ekran görüntüsü alsaydım demek isterdim ama bu sizi daha da kışkırtırdı.

Türkçe biliyorsunuz değil mi? 13 yaşının alıtnda girmek yasak olmalı demişsiniz, doğru mu? LGS olmak zorunda değil. Hangi konu olursa olsun konu ile ilgili konuşacak meselem varsa yaşı maşı beni ilgilendirmez! Eminim buralarda bir yerlerde 13 yaşının altında olupta sizden daha ilim ve irfan sahibi olan insanlar vardır.
2019 kayıtlısınız ama çok bilgili gibi değilsiniz hocam, bilginizi gözden geçirin. Onay aşamasındaki konular düzenlenemez. Konu BB kod düzenlemesi moduna geçirilip çıkarılınca spoyler düzeni dağılır.
Türkçe biliyorsunuz değil mi? 13 yaşının alıtnda girmek yasak olmalı demişsiniz, doğru mu? LGS olmak zorunda değil. Hangi konu olursa olsun konu ile ilgili konuşacak meselem varsa yaşı maşı beni ilgilendirmez! Eminim buralarda bir yerlerde 13 yaşının altında olupta sizden daha ilim ve irfan sahibi olan insanlar vardır.
Konuda bana bu kadar saldırdığınıza göre okuma yazmanız olduğunu düşünüyorum. 5. veya 6. belirtişim olacak o yüzden hiç uğraşmıyorum. Nasıl olsa anlattığımız laflar havada kalıyor.

Artık şahsen bende haksızlıkları takmaz oldum. Ne haksızlıklar yaşadım ben bu forumda. Bir keresinde herkes başka forumlar paylaşıyordu. Hiçbir şey denmiyordu. Ben paylaştığım için ban yemiştim. Sonrasında Hakkımı azda olsa bulmuştum.

Bir de soru sormamama rağmen Discord adresi attığım için ban yedim. Burada biraz haklılık payları olabilir ancak yine de bu kuralı her zaman saçma bulmuşumdur.

Eskiden bende burayı takardım ama şimdi önemsemiyorum. Size önerim sizde fazla önemsemeyin.

Ne alaka?

3 banınız var; sadece 1 tanesi imla hatası. O da soru cümlesinin yanlış yazımı. Nerede virgül yüzünden atılan ban?
Yanlış hatırlamış olabilirim ama sonuç olarak yine imla hatasından atıldı ceza. Ban dediğiniz şey sonuncu aldığım ceza sayılır bunlar sonuncu gibi direkt kısıtlamıyor hocam bilirsiniz.

Hocam ben de en son saçma bir şekilde "konuyla ilgisi olmayan içerik" adı altında ceza yemiştim. Oysaki direkt konuyla alakalıydı başlığı.
Alakalı değildi, yalan atmayı bırakın bi zahmet. Hep aynı palavralar. Sosyal kurallarını okuma zahmetinde bile bulunmuyorsun.

Kural 14. Konu başlığı konu içeriğinin özeti niteliğinde olmalıdır.

Bahsi geçen konunuz; A8-7410 sistemle kasmadan Outlast 2 oynanır mı?

Sizin başlığınız ise söyleydi; "Bu sistemle kasmadan Outlast 2 oynayabilir miyim?"

Başlıklarda "bu, şu" gibi bilinmezlik içeren kelimeler olamaz.

Ardından moderatör ekibine geri bildirim attığımda kaale alınmadım.
Kaale alınmadıysanız uyarınız %99 doğrudur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı