Bugün Sosyal'in sik coktugunu fark etmissinizdir, bu cokmelere neden olan T. S. (21)'i bulduk ve bir roportaj gerceklestirdik. Isterseniz diyalogumuza goz atalim:
+: Muhabirimiz.
-: Sosyal'in ustune oturan T. S.
+ Merhaba efendim, ekibimiz uzun cabalari sonucu sizin Sosyal'in ustune oturmak suretiyle isleyisini engelledigini tespit etmis. Bunu neden yaptiniz oncelikle?
- Daha once yabanci film sitelerinin de ustune oturdum, veri merkezlerine para oduyorum bunlar için, Sosyal'de de oyle yaptim. Bedavaya yapmiyoruz biz de bunu yani.
+ Peki neden bunu yapiyorsunuz, elinize gecen ne oluyor?
- Yani kazanci oldugunu soyleyemem ama bana zevk veriyor, colugumun cocugumun rizkini ben oturarak cikariyorum. Kac kere arkama fan geldi bilir misiniz, cok merak ediyorsaniz gosterebilirim yani!
+ Tamam efendim, hayir efendim ne yapiyorsunuz acmayin arkanizi. Anladim, para için yapiyorsunuz. Peki ilk yaptiginizda ne hissettiniz?
- Oncelikle o (
Eki Görüntüle 1056095
) Hatayi gorunce zevk aldigimi fark ettim. Daha sonra bagimlilik yapti tabii.
+ Anladim efendim, iyi gunler dilerim.
Evet, Technopat arastirma ekibi olarak bugün de Sosyal'in cokus nedenini ogrendik. Yeni işlemci buna cozum olur umarim, islemciden artan parayla adama maas baglanirsa belki vazgecer.
Kendisinin ismini vermeyecegimize dair bir sozlesme imzaladik, ismini sormayin biz de unuttuk coktan.
Tarafsizlik ve haber ile kalin, iyi haftasonlari.