Sosyalleşen kişileri görünce moralim bozuluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağa be.

Forum anasayfamın özeti:

Anti-Virüs önerisi.
Yhaa aga çok bunaldım.
Sevdiğim kıza nasıl açılırım?
Yha kuralları.
R6S alınır mı?
Bu oyun bedava oldu.
Korsan cart curt.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden forumdaki kişiler anlamıyor, hep muhalifler bana. Bu sitede özel mesaj diye bir şey mi varmış, neresi o?

Annemler beni hiç anlamıyo ben Bomonti içiyorum.
Benim de bu tarz konum vardı ondan dolayı biliyorum. Katil muamelesi görmüştüm. Profil ismime tıklayın orada mutlaka mesaj at olması lazım eğer yine yoksa nasıl tarif etsem bilemedim belki ayarlardan kapamışsınızdır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence sizin gibi kişilerde daha ciddi problem var, sürekli bir ıssız adam modları.
Asosyal olmanın yanında zavallılık da var sende. Ben asosyalim çünkü çevremdeki insanlardan tiksiniyorum, onlardan nefret ediyorum. Sen de böylesin fakat seni zavallı yapan durum, onlara yaranmaya çalışmak. Bu hayatta hep kendin ol, fikirlerinden asla vazgeçme. Seni seven olduğun gibi sevsin, başkalarının menfaatine kul olma. Ben öyle yapıyorum. Aramızdaki en büyük fark bu. Umarım öz eleştiri yaparsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…