Sosyalleşmek için öneri: Halk dansları

AJFA

Terapat
Süper Moderatör
Sosyal Tayfı
Katılım
6 Mayıs 2013
Mesajlar
7.717
Makaleler
28
Çözümler
401
Merhaba, Sosyal'de birçok kişinin yalnızlıktan ve asosyallikten yakındığına şahit oluyoruz. Arkadaş edinemediklerini, sürekli evde vakit geçirdiklerini, özgüven eksikliği yaşadıklarını belirtiyorlar. Bu kişilere önerim halk dansları ekiplerine katılmaları olacaktır.

Yeni insanlarla tanışmak, bir organizasyonda yer almak ve kültürümüzün devamlılığını sağlamak bireylerde mutluluk ve özgüven hissini arttıracaktır. Sahneye, seyirci karşısına çıkmak bambaşka bir duygu.

22 yaşındayım ve 10 yaşından beri halk dansları ile iç içeyim. Ne zaman keyfim olmasa müzik eşliğinde halk oyunları oynarım, terapi gibi gelir. Artvin, Trabzon, Adıyaman gibi yörelerin oyunlarını biliyorum, oynuyorum, yaşıyorum, yaşatıyorum ve bundan büyük bir haz alıyorum. Siz dostlarıma da öneriyorum.

Oynadığınız yöre hareketliyse, vücudun hareket ihtiyacını da karşılamış oluyorsunuz ve bu yönüyle sağlıklı olmanıza da katkı sağlıyor.

Sevgiler.
 
Hocam öneri için sağol da benim gibi asosyal olan kişilerin sorunu özgüven eksikliğinden sosyalleşememek. Bizim burada belediye'nin kendine ait futbol kulübü var. Şansıma yaşım geç o yüzden katılamıyorum. Yaş 19.
 

Geri
Yukarı