Sosyoloji mezunu hangi işlerde çalışabilir?

Dursun Papi

Hectopat
Merhaba, 25 yaşındayım. 2 sene önce sosyoloji bölümünden mezun oldum ve hiç iş tecrübem yok, iş bulamıyorum. Sizce yüksek lisans mı yapmalıyım? Mezun olmamdan 2 sene geçtiği için pek mantıklı da gelmiyor bu. Hangi alanda ilerlemeliyim?

Sosyoloji hakkında fikirm yok ama böyle sosyal bilimler okuyan tanıdıklarım hep yükseklisans/doktora yapmış insanlar. Biraz daha akademik yöne kayıyor bu tip bölümler. Aktif iş sahasında olmak yerine daha araştırma odaklı. Tabi sen daha iyi bilirsin genelleme yapıyorum. Veyahut bir şirkette analistçi vs. olabilir ama tecrübe isterler diye düşünüyorum.

Merhaba, 25 yaşındayım. 2 sene önce sosyoloji bölümünden mezun oldum ve hiç iş tecrübem yok, iş bulamıyorum. Sizce yüksek lisans mı yapmalıyım? Mezun olmamdan 2 sene geçtiği için pek mantıklı da gelmiyor bu. Hangi alanda ilerlemeliyim?

Hocam 2 yıllık bölümden çok bir şey bekleme sosyolojidir şudur budur sayda editörlüğü falan yaparsın tabii bilgin varsa maaş konusunda asgarinin 2-3 lira üstü alırsan şükür et diyeyim.

Reis yanlış anlamada yaşın çok geçmiş bende tek şansın bu bölümden yüksek lisans yap.

Hocam 2 yıllık bölümden çok bir şey bekleme sosyolojidir şudur budur sayda editörlüğü falan yaparsın tabii bilgin varsa maaş konusunda asgarinin 2-3 lira üstü alırsan şükür et diyeyim.

Reis yanlış anlamada yaşın çok geçmiş bende tek şansın bu bölümden yüksek lisans yap.
Sosyoloji 4 yıllık hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı