Sürprizbozan Soul of Cinder Boss'u nasıl kesilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Smuya

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2021
Mesajlar
1.935
Makaleler
7
Çözümler
1
Arkadaşlar ne yaparsam yapayım bu boss ile karşılaşınca sürekli ölüyorum. 20. denemem olması lazım. Bana taktik önerir misiniz?
 
Maksimum 2 kez vur ve hamlesini bekle. Aslında olay tamamen boss'un hareketlerini öğrenmekten geçiyor. Hangi hareketi yaptığında ne tarafa kaçacaksın, hangi hareketi yaptığında uzak duracaksın bunu çözmen lazım.
 
Maksimum 2 kez vur ve hamlesini bekle. Aslında olay tamamen Boss'un hareketlerini öğrenmekten geçiyor. Hangi hareketi yaptığında ne tarafa kaçacaksın, hangi hareketi yaptığında uzak duracaksın bunu çözmen lazım.

Çözdüm ama canım 1141 olduğu için çok kolay ölebiliyorum.
 
Yani verilebilecek çok taktik yok, bossa alışman gerekiyor o kadar. Büyücü formu onun en zayıf formu, büyücü formunda çok açıklık bırakıyor senin saldırabilmen için onu avantaj olarak kullan. Mızrak formu hatırladığım kadarıyla en kötüsüydü. Mızrak formunda biraz daha dikkatli olursan halledersin gibi.

2.fazın başlangıcında hep aynı grab saldırısını yapıyor, 2.faz başlar başlamaz ondan uzaklaşman senin yararına olur ama bunu zaten fark etmişsindir çoktan bence, yine de söyliyim dedim.
 

Geri
Yukarı