Souls başlama sırası nasıl olmalı?

Elden Ring ile başla, (eğer emülatörle oynayacaksan ardından Bloodborne’a geç). Sonra Dark Souls 3, Dark Souls 2 ve Dark Souls 1 şeklinde ilerle. Böylece hem hantal oynanışa yavaş yavaş alışmış olursun.

Alırsınız hocam zaten oyunu böyle keşfede keşfede oynayıp çok zevk alırsınız. Bence kesinlikle bir şans verin.
Alırsınız hocam zaten oyunu böyle keşfede keşfede oynayıp çok zevk alırsınız. Bence kesinlikle bir şans verin.
class olarak ne seçmeliyim öneriniz var mı ya da buildim nasıl olmalı başlangıçta ... orta oyunda ... gibi

Elden Ring'i oynamaya çalıştığımda kafam allak bullak olmuştu ne yapacağımı bilmediğim için zevk alamamıştım tekrar bir şans versem zevk alabilir miyim?
Alabilirsin. Ben oynarken mesela rastgele mağaralara, tapınaklara girerek oynamıştım. Aşırı zevk almıştım. Tabii ki rehberlere bak yoksa iyunun tadı çıkmaz. Hangi boss u kesersem hangi silah düşer vs.

Elden Ring, Sekiro, Dark Souls 3 (1 ve 2 oynamadım) Bloodborne hepsi birbirinden güzel sanatsal oyunlar bana göre. Bence kafana göre takıl, hangisinden başlarsan seversin diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı