Souls benzeri oyun önerisi

@Guthwine ah be arthurum ah be johnum ah ah
Ahh.. Bunun üstüne bi' Unshaken dinlenilir. Durduk yere dertlendik şimdi.

Fazla zorlamaz mı Dark Souls 3 sonrası.
Muhtemelen. Mekaniğini çözersen çok zevkli olur ama. En azından bana öyle demişlerdi. Zamanında ben de ds oyunlarına sekiro ile girilir mi diye konu açmıştım. Cevap da hayır idi doğal olarak. Ama ds oyunlarını oynamış biri olarak senin şans vermen gerekiyor bu oyuna bence.
 
Ahh. Bunun üstüne bi' unshaken dinlenilir. Durduk yere dertlendik şimdi.

Muhtemelen. Mekaniğini çözersen çok zevkli olur ama. En azından bana öyle demişlerdi. Zamanında ben de DS oyunlarına Sekiro ile girilir mi diye konu açmıştım. Cevap da hayır idi doğal olarak. Ama DS oyunlarını oynamış biri olarak senin şans vermen gerekiyor bu oyuna bence.

150 lira ona vermek çok fazla ya. Büyük ihtimal çok zorlatır.
 
Teşekkürler. Peki bandai Namco'nun neden indirime sokmadığı hakkında bir fikriniz var mı?
Çok basit bir cevabı var paragöz bir firma. Hatta bazı noktalarda EA'den bile beterler. Tabii paragöz olmalarının yanında Japon olmalarıda bir etken. Nintendo mesela 10 yıl önce çıkan bir oyunu (tam hatırlamıyorum hangi oyun olduğunu) oyununu 60 dolardan satıp fast travel özelliğini de ayrı olarak 10 dolara satan bir firma. Bandai Namco'da aynı mantıkla çalışan bir firma.

Yani kısaca Japon ve paragöz bir firma olması sebebiyle indirim yapılmıyor ya da çok küçük indirimler yapılıyor.
 
Çok basit bir cevabı var paragöz bir firma. Hatta bazı noktalarda EA'den bile beterler. Tabii paragöz olmalarının yanında Japon olmaları da bir etken. Nintendo mesela 10 yıl önce çıkan Zelda oyununu 60 dolardan satıp Fast travel özelliğini de ayrı olarak 10 dolara satan bir firma. Bandai Namco'da aynı mantıkla çalışan bir firma.

Yani kısaca Japon ve paragöz bir firma olması sebebiyle indirim yapılmıyor ya da çok küçük indirimler yapılıyor.

Dark Souls 3'ü 40 küsur liraya almıştım, bayağı iyi kurtarmışım. Teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı