Souls-like oyun türüne Elden Ring ile başlanır mı?

aidan16

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, hiç souls oyun oynamadım, ama Elden Ring görüntü itibarıyla çok hoşuma gidiyor. Sizce oyunda zorlanır mıyım?

Elden Ring uzun ve zor. İlk önce Dark Souls I ile başla. 3 - 4 kere farklı rollerle bitir. Sonra Elden Ring'e geç.

Elden Ring uzun ve zor. İlk önce Dark Souls I ile başla. 3 - 4 kere farklı rollerle bitir. Sonra Elden Ring'e geç.
Elden Ring zor değil çok fazla içerik barındırdığı için bu türe ilk adım atanı afallatıyor tüm Souls oyunları arasında en kolayıdır benim gözümde.

Selamlar, hiç souls oyun oynamadım, ama Elden Ring görüntü itibarıyla çok hoşuma gidiyor. Sizce oyunda zorlanır mıyım?
Başlayabilirsin fakat kolay kavraman için oynanış mekaniklerini anlatan kısa öğretici videolar bakıp mantığı kavramanı öneririm, oyun kendisini anlatan türde bir oyun değil çoğu şeyi deneyerek öğreniyorsun.

Elden Ring zor değil çok fazla içerik barındırdığı için bu türe ilk adım atanı afallatıyor tüm Souls oyunları arasında en kolayıdır benim gözümde.
Elden Ring açık dünya, olayları anlamak zor ve Boss'ları da çok zor. Oyun çok karmaşık. Bu türe girmeden Dark Souls öğretici kıvamda bir oyundur.

Elden Ring'in zorluk seviyesi tamamen sana bağlı, eşya seçimine göre oynadığın çoğu oyundan daha kolay hale getirebilirsin. Mesela çift katanaya kan kaybı Ash of War'ı basarsan hiçbir zorluğu kalmıyor.

Elden Ring açık dünya, olayları anlamak zor ve Boss'ları da çok zor. Oyun çok karmaşık. Bu türe girmeden Dark Souls öğretici kıvamda bir oyundur.
Boss'lar hariç her şeye katılıyorum fakat Boss'lar zor falan değil oyun sana her imkanı veriyor zorlanmaman için. Grind yap, spirit çağır, summon sistemi ile oyuncu veya NPC çağır, mimic tear ile zaten Boss'u bir şey yapmadan yeniyorsun. Ben Malenia'yı 1 dakikada 2. tura sokabiliyorsam bu benim yeteneğimle ilgili değildir ne kadar güçlendiğimle ilgilidir. Oyunun zorluğunu sen belirleyeceksin güçlenmezsen zor gelir normal olarak.

Güçlenirsen de zor gelir. Sonuçta bosslar ne kadar summon yaparsan o kadar güçlü oluyor. Evet yeteneğinle ilgili değil güçlenmen ile ilgili ama spiritleri aradan çıkartırsak öpüyorlar.

Hocam rehber videosu falan izledim zaten oyuna girdiğim zaman yapmam gerekenleri biliyorum ancak hiç souls oynamamamın vermiş olduğu bir özgüvensizlik var açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…