Souls-like oyun türüne Elden Ring ile başlanır mı?

Hocam rehber videosu falan izledim zaten oyuna girdiğim zaman yapmam gerekenleri biliyorum ancak hiç souls oynamamamın vermiş olduğu bir özgüvensizlik var açıkçası.
Keşfede keşfede tadını çıkararak oyna bu mantığı kavradıktan ve anladıktan sonra gerisi gelir. Zorluğu dert etme güçlenmek için yapabileceğin birçok yol mevcut.

Keşfede keşfede tadını çıkararak oyna bu mantığı kavradıktan ve anladıktan sonra gerisi gelir. Zorluğu dert etme güçlenmek için yapabileceğin birçok yol mevcut.

Bir de bu aralar açık dünyasında kaybolup, keşif yapıp güçlenebileceğim bir oyun arıyordum Elden Ring de öyle bir oyun sanırım.

Black Myth Wukong ile başlayın, tam anlamıyla bir souls like değil ama zorluk seviyesi tam kıvamında ayarlanmış bir oyun. O oyunda bosslarla savaşırken ana temayı kavrarsınız. Sonrasında Souls likelere alışmanız daha kolay olur.
Keşif odaklı bir açık dünya oyunu aramıyor olsa iyi bir tercih olurdu, oldukça keyifli bir oyundu Black Myth Wukong.

Keşif odaklı bir açık dünya oyunu aramıyor olsa iyi bir tercih olurdu, oldukça keyifli bir oyundu Black Myth Wukong.
Evet, Elden ring gibi bir açık dünyası yok ama yine de keşfetme gizli bosslar ve yan görevler biri etkenler var. Ben asıl olarak boss savaşlarını ele aldığımdan söyledim.

Lies of P deneyebilrisiniz ilk olarak. Zorluğu Elden Ring'e göre daha törpülenmiş, daha lineer, oldukça kaliteli bir oyun. Kontrol şeması Elden Ring ile birebir aynı. Türe güzel ısındıracak bir oyun kısaca. Baktınız keyif aldınız Elden Ring'den de rahatlıkla keyif alırsınız

Lies of p gamepass'te var bu arada. Özellikle önerdim o yüzden. Uygun fiyata oynayıp bitirip fikir sahibi olursunuz tür hakkında

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı