Souls-like türüne hangi oyun ile başlanmalı?

Yani Dark Souls 3 ile başla derdim ancak Dark Souls 3 ile başlayıp Elden Ring'e geçince bir tıkanıklık yaşadığımdan dolayı Elden Ring ile başla ardından ise Dark Souls serisini oynar. Elinin altında PS varsa Bloodborne oynar en son Sekiro ile de cilalarsın.

İlk önce Elden Ring oynamak istememin sebebi biraz da oyunun serbest bırakması o dünyada, yani biraz daha rahat olurum diye düşündüm.

Haklısın fakat Elden Ring bence başlamak için fazla iyi sonra DS3'ü daha az seversin.

Bana keyiften daha cok stres veren oyun tipi. Bence direkt oynama.

Abi keşke hafızamdan Elden Ring ve souls serisi çıksa da bir daha oynasam o derece.

Yani Dark Souls 3 ile başla derdim ancak Dark Souls 3 ile başlayıp Elden Ring'e geçince bir tıkanıklık yaşadığımdan dolayı Elden Ring ile başla ardından ise Dark Souls serisini oynar. Elinin altında PS varsa Bloodborne oynar en son Sekiro ile de cilalarsın.

Bloodborne oynamasın bence 30FPS kötü bir durumda oyun şu an bir remaster yapmadılar ya ona yanarım ben hadi miyazaki getir şu oyunu da PC'ye en kötü PS5'e getir de 4K oynayalım Allah aşkına ya.

Bloodborne oynamasın bence 30FPS kötü bir durumda oyun şu an bir remaster yapmadılar ya ona yanarım ben hadi miyazaki getir şu oyunu da PC'ye en kötü PS5'e getir de 4K oynayalım Allah aşkına ya.

PS harici bir platformda oynanmadığı hesaba katılırsa çok da büyük bir problem değ*il açıkçası.

PC'ye gelse süper olur ama hala getirmiyorlar.

Elden Ring ile başlanmalı. Ben bu oyunu souls sevmeyen birine bile rahatlıkla önerebilirim. Oyunda summon dediğimiz destek elemanları var, bosslara falan pat küt giriyorsun bu elemanla. Üstelik ilerledikçe daha güçlü summonlar elde ediyorsun. Yok şu boss'un her hareketini ezberle, zamanında kaç, bunlara gerek kalmıyor fazla. Gow serisini en zor modda oynuyor gibi bir zorluk sunuyor sana bu oyun. Bak seviye olayına bile girmedim. Zaten seviyeni de iyice kasarsan (sıkıcı tabi farmlamak) bir noktadan sonra bosslara acıman geliyor. İstisna var mı ? Var. Malenia zorladı açıkçası biraz ama genel olarak oyunun sana sunduğu imkanları kullanırsan kolay. Ds3 ile başlarsan eğer keyfin kaçabilir. Ben bunu kesmeyle mi uğraşacam ? Neden buna boş yere vaktimi harcamak zorundayım ? Neden 1 boss kesmek için saatlerimi vermem gerekiyor ? Diye sorular sorarken soğuma ihtimalin var. Özetle Elden ile fazla stres yapmadan souls yapısına alışmak daha iyi. Üstelik açık Dünyasında gezmek insana çok fazla keyif veriyor, özenle yapmışlar. İnsanı kolayca bunaltabilecek yapısı yok diğer souls oyunlarına kıyasla. Arkadaşta kanser olurum şöyle böyle diye oynamak istemiyordu ancak Elden Ring'e başladıktan bir süre sonra aslında bu kolaymış dedi. Tebrikler kolay olduğunu anlaman için 40 saat geçirdin. Deminden beri biz ne diyorduk ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı