Souls-Like türüne nasıl giriş yapılır?

Bende yakın zamanda souls like oyunlara giriş yaptım ve ilk giriş yaptığım oyun The surge oldu. Şimdi 2. oyun olarak Lies of P seçtim ve onu oynuyorum oradan da The surge 2 geçmeyi planlıyorum. Direk düz souls oyunlarını biraz sona saklayacağım.

Ben de ilk kez girmeyi denediğimde The Surge ile başlamıştım ama bir yerden sonra bırakıp çıkmıştım. Bence türe giriş için en az zorlayan oyunlardan biri Elden Ring. (Başlangıca göre 2 saat iyi dayanmışım.)
1720644481862.png

Ben de ilk kez girmeyi denediğimde The Surge ile başlamıştım ama bir yerden sonra bırakıp çıkmıştım. Bence türe giriş için en az zorlayan oyunlardan biri Elden Ring. (Başlangıca göre 2 saat iyi dayanmışım.)Eki Görüntüle 2248563
Hocam aslında harita tasarımı ve ne yapacağını bulmak biraz karışık ama ben önce PS5'te PS plus ile bitirdim. Sonra bir baktım oyun PC'de var ve DLC'leri ile beraber. 40 saat oynadım PS5'te birde yardımcı kaynaklar ve videolara bakarak diğer hesapta'da DLC'ler ile beraber bir 40 saat daha farklı build'ler deneyerek oynadım. Haritası karmaşık ve yeni giren birinin aklını garanti karıştırır ama bence düşmanın kol ve bacağını kesme mekaniği falan çok eğlenceliydi.

2. oynayışımda da oyuna tam hakim olduğum için aslında 40 saat sürme nedeni her buildi ve herşeyi denemek istememdi. Yoksa çoğu boss'a tek ata ata geçtim zaten veya maximimum 2 defa öldüm.

Şu an Lies of P oynuyorum. Kesinlikle haritası surge yanında çocuk oyuncağı kalıyor aşırı basit neyin nerede olduğuna hiç bakmama gerek kalmadan tüm lootları ve her şeyi bularak ilerleyebiliyorum.

Ya oyun aşırı ilgimi çekiyor. Ama korkuyorum sinirden sileceğim diye. Sizce alayım mı? Çok ilgimi çekiyor atmosferi.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı