Sound BlasterX G6 scout mode açılmalı mı?

Mehmetb646

Femtopat
Daha fazla  
Sound BlasterX G6'daki PUBG Scout modu hakkında bazı olumsuz yorumlar gördüm. Bu modu açmanın iyi olup olmadığını merak ediyorum; kullananların görüşlerini almak isterim. Ayrıca, Sennheiser IE200 kulaklığım için PUBG'ye uygun bir EQ ayarı varsa, bunu da öğrenmek isterim.

Sound BlasterX G6'daki PUBG Scout modu hakkında bazı olumsuz yorumlar gördüm. Bu modu açmanın iyi olup olmadığını merak ediyorum; kullananların görüşlerini almak isterim. Ayrıca, Sennheiser IE200 kulaklığım için PUBG'ye uygun bir EQ ayarı varsa, bunu da öğrenmek isterim.
Bendede Sound blaster g3 var fakat scout moduaçtığımda ayak sesi sişah sesi gibi sesleri boostluyor o frekanslarla oynayarak fakat sesin içine ediyor ben açmıyorum zaten elimdeki kulaklık tüm silah sesleri ayak sesleri rahatlıkla duyduruyor seninki Razer blackshark serisi gibi bass boosted biraz ayak seslerinin karısgıtıgı bir kulaklıksa aç değilse açma.

Sound BLASTER biraz oyuna dayalı daclar üretiyor audiophile daclar daha çok hosuma gidiyor ben kendımınkını kullanmıyorum

Bende de Sound Blaster G3 var fakat scout moduaçtığımda ayak sesi sişah sesi gibi sesleri boostluyor o frekanslarla oynayarak fakat sesin içine ediyor ben açmıyorum zaten elimdeki kulaklık tüm silah sesleri ayak sesleri rahatlıkla duyduruyor seninki Razer BlackShark serisi gibi bass boosted biraz ayak seslerinin karısgıtıgı bir kulaklıksa aç değilse açma.

Kulaklığım Sennheiser IE200 model bir IEM kulaklık henüz elime ulaşmadı, 5 gün içinde ulaşır elime. Önceden bir fikir almak istedim. Peki, PUBG için kullandığın bir equalizer ayarı var mı?

Kulaklığım Sennheiser IE200 model bir IEM kulaklık henüz elime ulaşmadı, 5 gün içinde ulaşır elime. Önceden bir fikir almak istedim. Peki, PUBG için kullandığın bir equalizer ayarı var mı?
PUBG oynamıyorum her kulaklığın kendine ayrı ekolayzeri vardır ben kendi kulaklığımın ekolayzer ayarını soylersem seninkine uymayabilir. Sennheiser ie200'ünde oyun performansının kotu olucağını zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı