Soundbar Bluetooth Ses Gecikmesi

baycall

Centipat
Katılım
24 Kasım 2019
Mesajlar
33
Samsung HW-Q70R/TK model bir soundbar aldım. HDMİ-ARC ile kullanıyorum ve sıkıntı yok. Fakat Bluetooth ile PC-Telefon gibi cihazlarla bağlanınca ses görüntüden sonra geliyor (gecikiyor). Kablosuz bağlanmak için alınan son model bir cihaz için bu durum normal midir?

Not: Bazı arkadaşlar Wi-Fi ile bağlan diyor. Klavuza baktım ama pek bir şey anlamadım.
 
Bilmiyorum Samsung Soundbarlarda da varmı fakat Philips'in Soundbarında Audıo Sync diye bir tuş var oradan gecikmeye göre zamanlama yapabiliyorsunuz. Bi kurcalayın Samsung'da da vardır diye düşünüyorum.
 
Bilmiyorum Samsung soundbarlarda da var mı fakat Philips'in soundbarında Audio Sync diye bir tuş var oradan gecikmeye göre zamanlama yapabiliyorsunuz. Bi kurcalayın Samsung'da da vardır diye düşünüyorum.

Duymamıştım.

Soundbar son model olsa dahi müziği paylaştığınız cihazın Bluetooth versiyonu eski olabilir mi?

Mesela iPhone XR.
 
Kitapçıkta yazıyor zaten o kadar zor bir şey değil ayrıca Uygulamasını indirmen gerekli.
1.PNG

2.PNG
 
Ben de aynısını düşündüm ve bağlandım ne katar bilmiyordum. Denedim ve smartthing uygulamasını kullanabilmeme imkan tanıdı. Senkronize olma kısmına katkıda bulunmadı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı