Soundbar dönüştürücü önerisi

TV ne?

Benım kafa gıttı. Cıhazı pc ye baglayacaksın.

Sen barı TV'ye baglayacaksın, TV'yı de PC'ye HDMI ıle. PC'den gelen ses TV tarafından bara aktarılacak.

HDMI ARC bu ıse yarıyor diye bılıyorum.
TV yanında gelen hediye soundbarı bilgisayara bağlamak istiyorum optik giriş var üründe ama PC'de yok dönüştürücü alınca ses kaybı yaşar mıyım kalitesiz gelir mi hoparlörden ses bunu merak ediyorum :)

TV yanında gelen hediye soundbarı bilgisayara bağlamak istiyorum optik giriş var üründe ama PC'de yok dönüştürücü alınca ses kaybı yaşar mıyım kalitesiz gelir mi hoparlörden ses bunu merak ediyorum :)

Bende TV'yı monıtor olarak kullanacaksın sandım.

Bu arada boyle bır dönüştürücü var mı?

Bu ıkı donusturucuye denk geldım. Bu cıhaz zaten Hi-Fi kategorısınde ses cıkarmayacagından sorun yasamazsın. Dıp ses parazıt olmasın yeter senın ıcın.

Son düzenleme:
Bende TV'yı monıtor olarak kullanacaksın sandım.

Bu arada boyle bır dönüştürücü var mı?

Bu ıkı donusturucuye denk geldım. Bu cıhaz zaten Hi-Fi kategorısınde ses cıkarmayacagından sorun yasamazsın. Dıp ses parazıt olmasın yeter senın ıcın.
HDMI girişi varmış soundbar’da bu arada PC’de HDMI giriş mevcut. En iyi ses kalitesi optik giriş mi yoksa HDMI’ mı verir?

Baktim o mevzuya, normal HDMI cikisi degil o. Olmazmis, dönüştürücü kullanmak zorundasin.
Vakit ayırıp incelediğin için öncelikle teşekkür ederim. Bu ürün işimi görür mü?

VegGieg Koaksiyel Toslink Optik Dijital to 3.5mm RCA Analog Ses Çevirici Adaptör

Edit: Anakartımda C/SUB diye bir giriş var araştırdığımda Subwoofer ses çıkışını ifade eder. Çok kanallı (5.1 / 7.1) ses sistemlerinde merkez (center) hoparlör ve subwoofer için sinyal çıkışıdır. Yani optik to 3.5mm jack işimi görür mü?

Son düzenleme:
Vakit ayırıp incelediğin için öncelikle teşekkür ederim. Bu ürün işimi görür mü?

VegGieg Koaksiyel Toslink Optik Dijital to 3.5mm RCA Analog Ses Çevirici Adaptör

Edit: Anakartımda c/sub diye bir giriş var araştırdığımda subwoofer ses çıkışını ifade eder. Çok kanallı (5.1 / 7.1) ses sistemlerinde merkez (Center) hoparlör ve subwoofer için sinyal çıkışıdır. Yani optik to 3.5mm jack işimi görür mü?

Sanmiyorum. Sana attigim dijital bilgiyi USB'den alip optige ceviren bir dönüştürücü kullanmalisin.

Sanmiyorum. Sana attigim dijital bilgiyi USB'den alip optige ceviren bir dönüştürücü kullanmalisin.
Ekstra güç kablosu kullanmadan gücü USB'den alacak şekilde bir ürün göremedim. Denk gelirse yollarsan sevinirim ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim.

Paylastıgım ıkı urunde o sekılde calısıyor zaten.

Amazon'dakı daha guvenılır gorunuyor bu arada.

USB'yı bilgisayara takacaksın optıgı ses sıstemıne, bu kadar.

Senın lınkını attıgın ürün sıradan bır DAC, dıjıtal bılgıyı anologa donusturmeye yarar. Yanı ısıne yaramaz o tur cıhazlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı