Soundcore Anker space Q45 vs Anker Soundcore Space One

kuweyhan

Centipat
Daha fazla  
Yeni bir kulaklık arayışındayım ve iki model arasında kararsız kaldım: Soundcore Anker space Q45 ve Soundcore Space One. Q45 modeli şu anda yaklaşık 2.000 TL daha pahalı ve bu fiyat farkına gerçekten değip değmediğini merak ediyorum.

Şu an aktif olarak Soundcore R50i kullanıyorum. Gündelik kullanımda işimi görüyor ama artık hem ses kalitesinde hem de aktif gürültü engelleme (ANC) tarafında daha güçlü bir cihaza geçmek istiyorum. Özellikle kalabalık ortamlarda ya da seyahatlerde daha izole bir müzik deneyimi hedefliyorum.

Q45'in daha güçlü ANC'si, uzun pil ömrü ve genel ses sahnesi hakkında olumlu yorumlar okudum. Öte yandan Space One da özellik/fiyat açısından oldukça dengeli duruyor. Aralarındaki bu 2.000 TL'lik fark, günlük kullanım ve performans açısından hissedilir bir fark yaratıyor mu, bunu özellikle merak ediyorum.

Kullanan ya da deneyimleyen varsa, konfor, mikrofon kalitesi, taşınabilirlik ve özellikle ANC başarımı konularında görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Yeni bir kulaklık arayışındayım ve iki model arasında kararsız kaldım: Soundcore Anker space Q45 ve Soundcore Space One. Q45 modeli şu anda yaklaşık 2.000 TL daha pahalı ve bu fiyat farkına gerçekten değip değmediğini merak ediyorum.

Şu an aktif olarak Soundcore R50i kullanıyorum. Gündelik kullanımda işimi görüyor ama artık hem ses kalitesinde hem de aktif gürültü engelleme (ANC) tarafında daha güçlü bir cihaza geçmek istiyorum. Özellikle kalabalık ortamlarda ya da seyahatlerde daha izole bir müzik deneyimi hedefliyorum.

Q45'in daha güçlü ANC'si, uzun pil ömrü ve genel ses sahnesi hakkında olumlu yorumlar okudum. Öte yandan Space One da özellik/fiyat açısından oldukça dengeli duruyor. Aralarındaki bu 2.000 TL'lik fark, günlük kullanım ve performans açısından hissedilir bir fark yaratıyor mu, bunu özellikle merak ediyorum.

Kullanan ya da deneyimleyen varsa, konfor, mikrofon kalitesi, taşınabilirlik ve özellikle ANC başarımı konularında görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Space One Pro ve Q45 kullandım. Q45 kesinlikle çok iyi o fiyatına değer ANC'si üst düzey ses kalitesi uygulamadan tiz mod seçilince üst seviyeye geçiyor. Space One Pro'da olmuyor ama o önerim space Q45.

Yaklaşık 4 aydır sapce One modelini kullanıyorum, hatta bende başlık açmıştım bu konu için, Space One'ın renkleri gerçekten aşırı hoş, ses kalitesi gerçekten çok çok iyi, 10-15dakikalık bir şarjla bile çok rahat 1 saat kadar kendini kullandırıyor, bass ı gerçekten harbi bass yani kulak titreten cinsten, eksileri çok fazla bulunmasada var, derisi klimalı bir ortamda olsanız dahi birkaç saat sonra çok ciddi terletiyor ki benim saçımda uzun üstüne tuzu biberi oluyor kulak terletmesi, en ufak pislik veya kalem lekesi veya aklınıza gelebilecek en ufak değecek farklı renk bile o kadar fazla kendini belli ediyor ki inanamazsınız (bende mavi modeli var),terlemeden dolayı kulaklığın iç tarafındaki pad bildiğiniz sarardı hani oha çüşlük bir sararma değil ama bayağı bayağı fark ediliyor, ben iPhone 11Pro da test etmiştim belki telefondandır bilemiyorum ama sürekli kopuyordu Bluetooth'ta(normalde A21s kullanıyorum şimdiye dek bir problem olmadı hem telefonda hem iPad de), genel olarak ter sorunu hariç cihaz çok iyi bence ve pek fazla eksisi yok, fiyatlar şu an 3500 bandında eğer uzun yıllar kullanacksanız bence kesin olarak değer, ama yok böyle 1 2 sene kullanır salarım diyorsanız bu modellere bu paralar verilmez.
Konforu 10 üzerinden 8 diyebilirim, taşınabilirlik olarak o boynuma asayım konusu biraz sınıfta kalıyor full kulakta kalmayacaksa veya çanta falan yoksa ben çoğunlukla kulak içi tercih ediyorum ANC'si kesinlikle iş görür ama abartıldığı kadar kesinlikle yok.

Space One kullanıyorum çok güzel duyduğuma göre Q45 daha iyiymiş.

Yani Space One modelini 4000TL'ye al geç kafan rahat olur mu dersiniz yoksa 2000 TL daha ver Q45 al daha iyi olur mu?

su an q45'ten yaklaşık 3 bin lira civarında ucuza satılıyor space one pro modeli. hareket sensörü olmadığını izah etmişler youtube'da tek eksi bu sanırım. 5 bin liraya 2024 te cıkmıs bir ürün varken 2022 de uretilen q45 almak üstelik 7-8 bin bandında mantıklı gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı