Soundcore Life Q30 mikrofon kullanımında ses modunu değiştiriyor

4Cosmos

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, kulaklıkla alakalı aldığımdan beri çözemediğim bir şey var. Kulaklık aralıklı olarak anladığım kadarıyla mikrofon kullanırken farklı bir moda geçiyor ve sesler değişiyor. Bass uygulamaya başlıyor kulaklık galiba. Ve bu rahatsız ediyor. Bugün Valorant oynarken her yerden mikrofonu kullanmaması için aygıtı kaldırmama rağmen kulaklık yine farklı bir moda geçiyor. Bunu çözemedim ve internette çözümünü de bulamadım. Uygulamasını yükledim, yine bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim, kulaklığı kullanamıyorum bu tarz durumlarda. Bu modu nasıl devre dışı bırakabilirim?

Aynı kulaklık bende var. 1. ihtimal kulaklığın dokunmatik tarafına basıyorsunuz. 2. ihtimal dokunmatik tarafı arızalı.
Yok hayır, bahsettiğim şey modlar arası geçiş değil. Komple farklı bir moda geçiş yapıyor. Yani modlar arası değiştirince normalde hangi moda geçtiğini söylüyor. Bu moda geçiş yapınca yani büyük ihtimalle mikrofon kullanmaya başlayınca modlar arası geçişte modu söylemiyor sadece ötüyor.

Aynı kulaklık bende var. 1. ihtimal kulaklığın dokunmatik tarafına basıyorsunuz. 2. ihtimal dokunmatik tarafı arızalı.
Zaten üç modu var transfer, normal ve no is tarzı bir şey. Bundan ayrı bir moda geçiyor ve bunlara dönemiyorum.

Sanırım sorun handsfreeden kaynaklı. Ama youtube üzerinde gösterilen örneklerde handsfree'nin kapatıldığı ayar bende bulunmuyor. Onu bulabilirsem halledeceğim galiba.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı