Soundcore Q30 upgraded modelinde dokunarak transparan kaldırıldı mı?

ARmrz

Centipat
Daha fazla  
Soundcore Q30 kulaklığımın açma/kapama tuşunda arıza olduğu için servisleri olan sanal iletişime göndermiştim. Yerine sıfır ürün göndermişler ama gelen ürün Q30 upgraded adlı bir model ve ben iyileştirmeler yapılmış modeli diye sevinirken normalde düz modelde bulunan kulaklığın sağ tarafına dokununca transparana geçme özelliğinin çalışmadığını/olmadığını fark ettim. Kulaklığın bu versiyonu henüz çok da popüler olmadığı için bunun bir sorun mu yoksa olması gereken hali mi olduğu hakkında bir şey bulamadım. Bilen varsa ve aydınlatırsa sevinirim. Duruma göre değişim talebinde bulunacağım.

Soundcore Q30 kulaklığımın açma/kapama tuşunda arıza olduğu için servisleri olan sanal iletişime göndermiştim. Yerine sıfır ürün göndermişler ama gelen ürün Q30 upgraded adlı bir model ve ben iyileştirmeler yapılmış modeli diye sevinirken normalde düz modelde bulunan kulaklığın sağ tarafına dokununca transparana geçme özelliğinin çalışmadığını/olmadığını fark ettim. Kulaklığın bu versiyonu henüz çok da popüler olmadığı için bunun bir sorun mu yoksa olması gereken hali mi olduğu hakkında bir şey bulamadım. Bilen varsa ve aydınlatırsa sevinirim. Duruma göre değişim talebinde bulunacağım.

Reddit'te yorumlarda ayarlardan etkinleştirmek ve 2 saniye basılı tutmak gerektiğini söyleyen biri var. İsterseniz deneyiniz.

Hocam ben de aynı durumdayım, Q30 kulaklığım Q30 upgraded ile değiştiriliyor. Ne tarz farklar var, yada herhangi bir fark hissettiniz mi? @ARmrz

Hocam ben de aynı durumdayım, Q30 kulaklığım Q30 upgraded ile değiştiriliyor. Ne tarz farklar var, ya da herhangi bir fark hissettiniz mi? @ARmrz

Farklar tam olarak kutusunda yazanlar. Ses kalitesi olarak fark yok ama bariz bir batarya iyileştirmesi var. Google pair gelmesi pek bir olay olmasa da bağlanma işini de hem kolaylaştırmış hem göze de güzel gözüküyor. Kullanım açısından başka bir farkı yok. Bendeki lacivert rengiydi kıyas olarak renginin bir tık koyulaştırıldığını ve mod değiştirirken konuşan asistanın sesinin değiştirilmesi gibi ufak tefek detaylar var. Hepsi budur hocam.

Çok teşekkür ederim. Malzeme kalitesi ve işçilikte bir fark hissetriniz mi? Ben kulaklığı kasa kalitesi ve gıcırdama sorunlarından dolayı garantiye yollamıştım.

Çok teşekkür ederim. Malzeme kalitesi ve işçilikte bir fark hissetriniz mi? Ben kulaklığı kasa kalitesi ve gıcırdama sorunlarından dolayı garantiye yollamıştım.
Ben kulaklığı yaklaşık 1.5 yıl boyunca çok yoğun kullandım. Eskimiş ve pedi zarar görünce onu bile değiştirtmiştim bu sürede. Dolayısıyla “yeni” olmasından kaynaklı emin olmamakla birlikte malzeme kalitesinin arttığını düşünüyorum. Bu arada yazmayı unutmuşum dokunarak transparana alma özelliğinin kendi kendine mod değiştirme gibi bir sıkıntısı vardı sizde de var mıydı bilmiyorum. Onu çözmüşler. Sonradan bu konuya bakanlar için de bilgi olarak yazayım dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı