Soundcore Q45 ile oyun oynanır mı?

Arishem

Hectopat
Daha fazla  
MediaMarkt'ta deneme şansım oldu ANC'si bayağı iyiydi, ses kalitesi rahatlığı vs tatmin etti. Aslında bir oyun kulaklığı bir müzik kulaklığı diye ikiye bölmek yerine bir tane kaliteli kulaklık almak istiyorum. Q45'te oyun modu vs var mı? Fiyatı 4700 TL ve oradaki çalışanın dediğine göre zamlanacakmış. Uzun süreli kullanabilir miyim kullananlar tecrübelerini belirtirse memnun olurum. (bunun yerine Soundcore 3 Pro ve Soundcore 4'te var TWS olarak)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluetooth ile oyun modu yok. Kablolu bağlantı yaptığımda bilgisayarda güzel çalıştı ancak oyun oynamadım video vs. izlemiştim. Ayrıca kablolu bağlantı yaptığınızda kulaklığı açarsanız (ki ANC için açmanız gerekiyor) ses kalitesi güzelleşiyor ancak ses seviyesi bayağı bir düşük kalıyor.

Ayrıca kulaklıkları eğer sıcaklığını kontrol edemediğiniz bir ortamda kullanacaksanız epey terletebilir.

Bir diğer fikir olarak Q45 şimdi alıp bir süre idare edip daha sonrasında çok taşkın olmayan bir in-ear alıp Q45i onların üzerine takarak ANC amaçlı kullanabilirsiniz çok sesli bir yerde yaşıyorsanız.

Bluetooth ile oyun modu yok. Kablolu bağlantı yaptığımda bilgisayarda güzel çalıştı ancak oyun oynamadım video vs. izlemiştim. Ayrıca kablolu bağlantı yaptığınızda kulaklığı açarsanız (ki ANC için açmanız gerekiyor) ses kalitesi güzelleşiyor ancak ses seviyesi bayağı bir düşük kalıyor.

Ayrıca kulaklıkları eğer sıcaklığını kontrol edemediğiniz bir ortamda kullanacaksanız epey terletebilir.

Bir diğer fikir olarak Q45 şimdi alıp bir süre idare edip daha sonrasında çok taşkın olmayan bir in-ear alıp Q45i onların üzerine takarak ANC amaçlı kullanabilirsiniz çok sesli bir yerde yaşıyorsanız.
Teşekkür ederim hocam yazınız için sizden ricam FPS oyunu oynuyorsanız birkaç maç atıp ses kasma durumunu aktarabilir misiniz kablolu olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı