Soundcore R50i alınır mı?

• Konuyu başlatan Djole
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 386

Djole

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, daha önceden Soundcore R100 modelini kullanmıştım ama Allah bir daha kullandırtmayı nasip etmesin öyle diyeyim kulaklık kronik arızadan geçilmiyordu resmen kutusuna koyuyorum şarj olmuyor sol taraf açılıyor sağ taraf açılmıyor gibi gibi şeyler asıl sorum şu; internette falan R50i modeli hakkında yorumları okudum herkes memnun fakat R100 gibi olmasından korkuyorum sizce alınır mı? Veya 700-900 arası "bu kulaklık daha iyi" dediğiniz kulaklıklar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığı 6 aydır kullanıyorum. Karşılaştığım tek bir sorun var, açıklamak uzun sürer diye internette bulduğum linki bırakıyorum. Bu sorun son zamanlarda olmaya başladı şu ana kadar 2 kez karşılaştım. Linkte attığım çözümle beraber 3 dakikada çözülüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kulaklığı 6 aydır kullanıyorum. Karşılaştığım tek bir sorun var, açıklamak uzun sürer diye internette bulduğum linki bırakıyorum. Bu sorun son zamanlarda olmaya başladı şu ana kadar 2 kez karşılaştım. Linkte attığım çözümle beraber 3 dakikada çözülüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önerir misiniz peki kulaklığı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı