Nasıl kullanamadın? Soundpad'de tercihler diye bölüm olması lazım oraya girip kendi mikrofonunu seç. Belki başka mikrofon bağlıysa onu seçmiştir.Herkese merhabalar. Bugün Steam üzerinden ücretli Soundpad aldım ancak bütün ayarları yapmama rağmen Discord üzerinden kullanamadım. Discord'da bu uygulamayı nasıl kullanacağım. Herkese teşekkürler şimdiden.
Evet voice mod öyle fakat soundpad diye bir mikrofon çıkmıyorDiscord üzerinden "Kullanıcı ayarları < ses ve görüntü < giriş aygıtı (en üst sol) < oradan "Soundpad" i seçin"
(Çalışçağından emin değilim voicemod adlı uygulamada öyle çalışıyordu denemeniz için yazdım.)
Evet orada kendi discordda kullandığım kulaklık seçili fakat soundpad sesi discorda gitmiyorNasıl kullanamadın? Soundpad'de tercihler diye bölüm olması lazım oraya girip kendi mikrofonunu seç. Belki başka mikrofon bağlıysa onu seçmiştir.
Sesi azdır belki. Yine tercihler kısmında desibel ayarı yapabiliyorsun. Biraz arttırmayı dene.Evet voice mod öyle fakat soundpad diye bir mikrofon çıkmıyor
Evet orada kendi discordda kullandığım kulaklık seçili fakat soundpad sesi discorda gitmiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.