- Makaleler
- 3
Ben 8BitDo düşündüm çok önerini var ama GameSir de iyi diyorsunuz.
8 BitDo'nun ergosu çok kötü.
Ben 8BitDo düşündüm çok önerini var ama GameSir de iyi diyorsunuz.
Dediğiniz gibi kullanan ve memnun olan kullanıcı sayısı çok fazla o yüzden gamesir e biraz daha uzağım.Kullanıyorum 8BitDo hiç sorun yaşamadım fazlasıyla memnunum.
Ben 8bitdo düşündüm çok önerini var ama gamesir de iyi diyorsunuz.
Ben 8bitdo düşündüm çok önerini var ama gamesir de iyi diyorsunuz.
8BitDo Ultimate 2C, geçen sene Haziran ayında çıktı. O dönem ara model bir cihaz olduğu için oldukça popülerdi ve hâlâ kullanan birçok kişi var. Ancak bu sene GameSir Nova 2 Lite piyasaya çıktı ve her açıdan çok daha iyi bir gamepad. Bu yüzden GameSir Nova 2 Lite, kesinlikle daha iyi bir seçenek olacaktır.
Aşağıya hem @Katipke ’nin incelemesini hem de incelemelerini beğendiğim bir kanalın videosunu bırakıyorum. İzlersen, ürünün ne kadar kaliteli olduğunu fark edeceksin.
Bende 2 hafta önce ikisi arasında kalıp GameSir Nova Lite 2 aldım seçme nedenim 8BitDo ergonomik durmuyordu ondan GameSir aldım şu ana kadar memnunum tek sorunu şarjı biraz az gidiyor 8 saat civarında bitiyor.
Bende gamesir aldım bu arada gelince denicem.Bende 2 hafta önce ikisi arasında kalıp GameSir Nova Lite 2 aldım seçme nedenim 8BitDo ergonomik durmuyordu ondan GameSir aldım şu ana kadar memnunum tek sorunu şarjı biraz az gidiyor 8 saat civarında bitiyor.
8 saat az mı?
Bende GameSir aldım bu arada gelince deneyeceğim.
Geçen gün şu ürünü aldım: GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com
Ultimate 2C da var ek olarak, ona kıyasla daha ergonomik geldi bana. Yapısal olarak Xbox koluna çok benziyor, birkaç gündür kullanıyorum ve memnunum. Öğrendiğim kadarıyla da şu model ile aynıymış:
![]()
EasySMX® X15 RGB Controller With Hall Trigger and Hall Joystick
EasySMX X15 is a rgb controller for pc, phone, steam and others devices. Use the unique starfield theme design with hall trigger and hall joysticks.www.easysmx.com
Bir düşünebilirsiniz ancak uzun kullanma deneyimim yok henüz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.