Soundpad dosyası virüslü mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

647606

Centipat
Elimde Soundpad dosyası var. Bunu daha önce eski bilgisayarıma indirmiştim, şimdi ise yeni bilgisayarıma bunu aynı yerden indirdim. İndirmek için WinRAR lazımdı gezginleri araştırdım güvenilir dendi ve indirdim. O gün PC'me trojan bulaştı format atmak zorunda kaldım. Acaba WinRAR indirdiğim için mi geldi virüs yoksa dosyada mı var bilemedim dosyayı flaşta saklıyorum. Atın derseniz atacağım şimdi, atarsam bir sıkıntı çıkar mı diye kafamda bir soru var. Biraz saçma bir soru ama neyse. (Bu arada eski PC'de virüs olduğuna dair bir belirti yoktu. Arkadaşıma attım o bağlantıya tıkladı dosya bulunamadı diyor dedi. Büyük ihtimal Soundpad'den ama yine de merak ettim. Diyecekseniz kendin taratsana falan ben pek güvenmiyorum nedense o günden sonra xd saçma gelebilir biraz. Neyse)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, Soundpad dosyası ses dosyası değil mi? Gezginlerden virüs bulaşacağını düşünmüyorum. Fakat kendi sitesinden ve güncel halini indirmeniz daha iyidir. Başka bir dosyada virüs olabilir. VirusTotal’de denediniz mi?

Hocam, Soundpad dosyası ses dosyası değil mi? Gezginlerden virüs bulaşacağını düşünmüyorum. Fakat kendi sitesinden ve güncel halini indirmeniz daha iyidir. Başka bir dosyada virüs olabilir. VirusTotal'de denediniz mi?

Evet ses dosyası fakat Steam'den para vermemek için crack indiriyorum. Biliyorum sitedeki herkes cracke karşı ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı