Soundpad'de ses nasıl dışarı verilir?

kittyy

Decapat
Daha fazla  
Açtığım şarkının PUBG'da sesin başkalarının duymasını istiyorum. İlk çalıştırdığımda oyunu seçtim ama olmadı, şarkı dışarı gitmedi. Nasıl oyunu seçebilirim ve sesi duyurabilirim?

Evet doğru hocam. Yani sorun değil, ben yapamadım büyük ihtimal.
Şu an ayarlardaki cihazlar bölümündeyim ve mikrofon seçili.
Hocam sunucu uyarısı veriyor tamamen anlamıyorum ancak şöyle birşey var, ana ekranda mikrofon gibi bir simge var, ona tıklayın ve tekrardan deneyin. tekrar çalmazsa büyük ihtimal yanlış bir mikrofonu veya desibel ayarı yanlış o yüzden karşı tarafa ses gitmiyor. Discord'da çok yaşamıştım

Hocam tıklıyorum şarkı yeniden başlıyor.

Hocam şu an deneyemiyorum. Muhtemel çaldı ama ben fark edemedim. Oyunda iken çıkıp şarkı değiştirmek de zor geliyor. Oyundan çıkmadan nasıl değiştirebilirim şarkıyı veya yeniden nasıl başlatabilirim?
Mikrofon'a tıklarsanız, şarkı sizde çalmaz karşı tarafta çalar ve yeniden başlar. isterseniz bir bakın halen gelmiyormu şarkı.
Başka test edebileceğim bir yöntem var mı, oyun dışında?

Hocam kısayol ayarlama olması lazım ayarlarda, bir göz atın.

Hocam yardımınız için teşekkürler. Şimdi ben oyuna girip sesi açtığımda pubg a ses gider mi?

Hocam rahatsız ediyorum özür dilerim. Mikrofona basıp şarkıyı açıyorum ses karşı tarafa gidiyor ancak sesi ben duyamıyorum. Nasıl yapabilirim?

Son düzenleme:
Hocam mikrofona tıkladığınızdan kaynaklı, detaylı şeyler googlede var hem hoparlörde hem mikrofonda çalma. ben sadece mikrofonda çalmayı söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…