Hocam sunucu uyarısı veriyor tamamen anlamıyorum ancak şöyle birşey var, ana ekranda mikrofon gibi bir simge var, ona tıklayın ve tekrardan deneyin. tekrar çalmazsa büyük ihtimal yanlış bir mikrofonu veya desibel ayarı yanlış o yüzden karşı tarafa ses gitmiyor. Discord'da çok yaşamıştımEvet doğru hocam. Yani sorun değil, ben yapamadım büyük ihtimal.
Şu an ayarlardaki cihazlar bölümündeyim ve mikrofon seçili.
Hocam sunucu uyarısı veriyor tamamen anlamıyorum ancak şöyle birşey var, ana ekranda mikrofon gibi bir simge var, ona tıklayın ve tekrardan deneyin. tekrar çalmazsa büyük ihtimal yanlış bir mikrofonu veya desibel ayarı yanlış o yüzden karşı tarafa ses gitmiyor. Discord'da çok yaşamıştım
Mikrofon'a tıklarsanız, şarkı sizde çalmaz karşı tarafta çalar ve yeniden başlar. isterseniz bir bakın halen gelmiyormu şarkı.Hocam tıklıyorum şarkı yeniden başlıyor.
Başka test edebileceğim bir yöntem var mı, oyun dışında?Mikrofon'a tıklarsanız, şarkı sizde çalmaz karşı tarafta çalar ve yeniden başlar. isterseniz bir bakın halen gelmiyormu şarkı.
Hocam kısayol ayarlama olması lazım ayarlarda, bir göz atın.Hocam şu an deneyemiyorum. Muhtemel çaldı ama ben fark edemedim. Oyunda iken çıkıp şarkı değiştirmek de zor geliyor. Oyundan çıkmadan nasıl değiştirebilirim şarkıyı veya yeniden nasıl başlatabilirim?
Hocam yardımınız için teşekkürler. Şimdi ben oyuna girip sesi açtığımda pubg a ses gider mi?Hocam kısayol ayarlama olması lazım ayarlarda, bir göz atın.
Hocam rahatsız ediyorum özür dilerim. Mikrofona basıp şarkıyı açıyorum ses karşı tarafa gidiyor ancak sesi ben duyamıyorum. Nasıl yapabilirim?Hocam kısayol ayarlama olması lazım ayarlarda, bir göz atın.
Hocam mikrofona tıkladığınızdan kaynaklı, detaylı şeyler googlede var hem hoparlörde hem mikrofonda çalma. ben sadece mikrofonda çalmayı söyledim.Hocam yardımınız için teşekkürler. Şimdi ben oyuna girip sesi açtığımda pubg a ses gider mi?
Hocam rahatsız ediyorum özür dilerim. Mikrofona basıp şarkıyı açıyorum ses karşı tarafa gidiyor ancak sesi ben duyamıyorum. Nasıl yapabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.