T thezemzem Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 60 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Soundpad demo yükledim denemek için uygulama olarak Team'si seçtim ve uygulamayı degistiremiyorum. Sil yükle falan yaptım asla değişmedi bunu nasıl değiştirebiliriz?
Soundpad demo yükledim denemek için uygulama olarak Team'si seçtim ve uygulamayı degistiremiyorum. Sil yükle falan yaptım asla değişmedi bunu nasıl değiştirebiliriz?
D DI4M0ND Femtopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #2 Sana önerim tam versiyonunun indirime girmesini beklemek, çünkü demosunda sadece 10 tane çalma sınırı var. Tercih senin. Artı 0 Eksi
Sana önerim tam versiyonunun indirime girmesini beklemek, çünkü demosunda sadece 10 tane çalma sınırı var. Tercih senin.
KS KS T thezemzem Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 60 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #3 DI4M0ND dedi: Sana önerim tam versiyonunun indirime girmesini beklemek, çünkü demosunda sadece 10 tane çalma sınırı var. Tercih senin. Genişletmek için tıkla... Hocam şunu yapabilsem alacağım yoksa demoyla tabii ki olmaz. Artı 0 Eksi
DI4M0ND dedi: Sana önerim tam versiyonunun indirime girmesini beklemek, çünkü demosunda sadece 10 tane çalma sınırı var. Tercih senin. Genişletmek için tıkla... Hocam şunu yapabilsem alacağım yoksa demoyla tabii ki olmaz.