İnceleme Soundpeats Air3 kulaklık ile 3 ay deneyimim

• Konuyu başlatan esq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 117
  • Görüntüleme 31.174
Güncelleme: Kullanmaya devam ediyorum fakat sağ kulaklık sesi çok az kısıldı(kullanımada bağlı olabilir).
Hâlâ memnunum tavsiye ediyorum.

Geçen kulaklığımın birini birikinti olan suya düşürdüm. Bayağı suyun içine girdi yani, herhangi bir şeyi yok sapasağlam çalışıyor.

İfadeler: esq
Geçen kulaklığımın birini birikinti olan suya düşürdüm. Bayağı suyun içine girdi yani, herhangi bir şeyi yok sapasağlam çalışıyor.

Suya özel bir dayanıklılık iddiası yok bildiğim kadarıyla. İyi kurtarmışsınız.

Ben de sürekli olarak yere düşürüyorum, onda da zarar görmüyor.

Suya özel bir dayanıklılık iddiası yok bildiğim kadarıyla. İyi kurtarmışsınız.

Ben de sürekli olarak yere düşürüyorum, onda da zarar görmüyor.

Benim bildiğim kadarıyla tere, su damlalarına karşı dayanıklılık serfitikası var ama direkt suyun içine girmesine karşı bir serfitikası yok diye biliyorum. Bir de çalışır vaziyette iken düştü

Benim kulaklıkların ses seviyesi azaldı. Üzdü.

Benim kulaklıkların ses seviyesi azaldı. Üzdü.
Ben şuanlık öyle bir durum yaşamadım çok şükür. Genelde zaten çoğu kişide olan bir şey galiba, kronik.

İfadeler: esq

Bilgilendirme için teşekkürler. Kulaklık bugün geldi sadece soracağım bir şey var. Sol kulaklıktan cızırtı geliyor. Bu neden olabilir?

Kullananlara sorum,bu kulaklığın şarjı ne kadar gidiyor ? Kulaklığın kendisi ayrı,kutusu ayrı olarak kaç saat kullanım sağlıyor reelde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…