İnceleme Soundpeats Air3 kulaklık ile 3 ay deneyimim

• Konuyu başlatan esq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 117
  • Görüntüleme 31.177
Trendyol'dan aldım hocam. Amazon'da çok pahalıya denk geliyor. Bu ürün Xiaomi gibi çok bilindik bir marka değil o yüzden replika sayısı yok denecek kadar az.

Trendyol'dan aldım hocam. Amazon'da çok pahalıya denk geliyor. Bu ürün Xiaomi gibi çok bilindik bir marka değil o yüzden replika sayısı yok denecek kadar az.

Hocam sizde siyahı var değil mi? Siyah güzel mi? Ben bütün teknolojik aletlerimi siyah kullanırım da.

Hocam sizde siyahı var değil mi? Siyah güzel mi? Ben bütün teknolojik aletlerimi siyah kullanırım da.

Siyah benim tarzım hocam.

Ayrıca orada yanlış belirtmişim aptX özelliği her telefonda olmuyor.

Son düzenleme:
@esq hocam acil yardımın lazım şimdi sipariş verecektim fakat nereden vereceğime karar veremedim. Ürünü satan satıcı sayısı çok az ve o satan satıcılar hakkında Şikayetvar'da pek çok şikayet var. Ürünün bozuk olmasına rağmen iade kabul etmediğini falan söylüyorlar. Siz nereden ve hangi satıcıdan almıştınız acaba?

Trendyol "mozambee" satıcısından almıştım.

Hocam eğer riske girmek istemiyorsanız yurt dışından söyleyebilirsiniz Amazon'dan. Fakat biraz daha pahalıya geliyor.

Deluxe modeli için pek söyleyecek bir şeyim yok.

@esq yurt dışı uğraştırabilir, o yüzden dediğiniz yerden alacağım. Umarım Şikayetvar'daki kişilerin yaşadıklarını yaşamam.

İfadeler: esq
@esq yurt dışı uğraştırabilir, o yüzden dediğiniz yerden alacağım. Umarım Şikayetvar'daki kişilerin yaşadıklarını yaşamam.
Farklı forumdan bir arkadaşım o satıcıdan aldı, sıkıntı yaşamadı. Umarım siz de yaşamazsınız.

İnceleme güzel olmuş, elinize sağlık.

HB üzerinden Aydemir ticaretten satın aldım. Beyaz olanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…