İnceleme Soundpeats Air3 kulaklık ile 3 ay deneyimim

• Konuyu başlatan esq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 117
  • Görüntüleme 31.140

Fiyat olarak karşılayabiliyorsanız gayet de alınır kulaklık. Ses kalitesi çok güzel, kulaklıklar da ufacık. Batarya kalitesi konusunda tereddütlerim var, eminim bir Samsung Xiaomi kadar uzun dayanmayacaktır ama 3 yıl götürse kâfi.

Mikrofon kalitesi konusunda Air 3 modeliyle hiçbir farkı yok. Kulaklıklar tamamen aynı zaten. Telefon görüşmesi için alıyorsanız başka modele bakın derim.

Müzik dinlemek için alacağım ama mikrofonuda konuşacak kalitede olsa iyi olur 700 TL bütçem var daha ucuz olsa da olur.

Merhaba hocam, ben de daha yeni normal versiyonunu aldım. Görüntülü konuşma yaptım ve karşımdakiler sesle alakalı bir şey söylemedi. Demek ki anlaşılıyor. Yani bluetooth’lu kulaklıklardan çok da bir profesyonel mikrofon beklemek garip gibi geldi bana. Tabii eğer bütçeniz çok yüksek değilse.

Kulaklıklar dışarıda ve tavsiyem PC üzerinden şarj etmeniz.
Teşekkürler.

Kulaklıklar dışarıda ve tavsiyem PC üzerinden şarj etmeniz.
Teşekkürler.
Teşekkür ederim.

Satıcı Amazon olanı nereden buldunuz, ben de Amazon'dan aldım ama Polonya'lı bir distribütör satıp yolluyordu.

Amazon olsa daha iyi zaten, satış sonrası destekleri iyi.

Hocam konu açmış bulunmaktayım yeni müşteri kodu ile 522TL'ye kaptım.

Ben Hepsiburada üzerinden aldım kargo vs. 670 TL'ye denk geldi. Silikonlu olmaması güzel, kulaklık kulağınız da olsa bile etrafı duyuyorsunuz kendi açımdan sevdim. Kalabalık ortamda telefon görüşmesi yaptım, karşımda kiler gayet beni anlıyordu bir sorun göremedim. Şu anlık beğendim. Kulaklık baya hafif, kulağınız dan düşse farketmezsiniz.

İfadeler: esq
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…